Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

ev media-logo

Κόντρα ΠΑΣ Λαμίας και Παναιτωλικού στο Καρπενήσι. Αλλαγή ξενοδοχείου διαμονής για τους Φθιωτούς, λόγω γηπέδου

Από τη στιγμή της άφιξης στην οποία τα «Ευρυτανικά Νέα» έδωσαν το «παρών» διαφάνηκε πρόβλημα μεταξύ των ομάδων Παναιτωλικού και Λαμίας, όσον αφορά το γήπεδο στο οποίο θα πραγματοποιούσε η καθεμία την καθημερινή της προπόνηση.

lamiaproponhsh17

Ο Παναιτωλικόςπου αφίχθη λίγο νωρίτερα “έκλεισε” το κεντρικό γήπεδο στο Αθλητικό κέντρο Καρπενησίου, όμως όταν έφτασε η Λαμία… ήρθε και το πρόβλημα (δεν εννοούμε την ομάδα φυσικά). Ο προπονητής των Φθιωτών Μπάμπης Τεννές όταν ενημερώθηκε (από τα “E.N.”) για την κοινή ώρα έδειξε τη δυσαρέσκειά του, καθώς τόσο η ομάδα του όσο και τα “καναρίνια” του Αγρινίου άρχισαν τις προπονήσεις στις 5μμ.

Τι αναφέρει η «Ώρα για Σπορ»

Το θέμα αναφέρει σήμερα Κυριακή 23 Ιουλίου η εφημερίδα «Ώρα για Σπορ», που αναφέρει τα ακόλουθα: « (…) όταν υπάρχει τόσος ανταγωνισμός, ε όλο και χρειάζονται ενίοτε κάποιες αμοιβαίες υποχωρήσεις και συμβιβασμοί, προκειμένου η… συγκατοίκηση να πάει καλά και να μην παρουσιαστούν διάφορες γκρίνιες και ευτράπελα.

Μία φορά Αγρινιώτες και Λαμιώτες είχαν τα σοβαρά θέματά τους σε αυτή τη… συγκατοίκηση (…). Οι ώρες χρήσης των γηπέδων του Αθλητικού κέντρου αποτέλεσαν σημείο τριβής για τους ανθρώπους των δύο ομάδων.

Από τη στιγμή που ο Μάκης Χάβος (Παναιτωλικός) και ο Μπάμπης Τεννές (Λαμία) έφτασαν στο σημείο να διαφωνήσουν έντονα για τη χρήση των γηπέδων (με το θερμόμετρο της έντασης να χτυπάει υψηλά νούμερα!) αυτομάτως ακυρώθηκε και το φιλικό των δύο ομάδων στις 12 Αυγούστου στο Αγρίνιο. Αντ’ αυτού, την ίδια ημέρα (12/8), οι Φθιωτοί θα παίξουν με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη, όπως έχει ανακοινωθεί επίσημα…».

Αλλαγή στέγης

Αυτό όμως που δεν αναφέρει η εφημερίδα «Ώρα για Σπορ» είναι πως αυτή η κόντρα δεν έμεινε μόνο στο θέμα των γηπέδων. Η Λαμία έφυγε από το ξενοδοχείο Μοντάνα, όπου διέμενε και μεταφέρθηκε στο συγκρότημα Avaris,το οποίο έχει δικό του γήπεδο και εκεί προπονούνταν μόνο ο ΠΑΣ Γιάννινα, σε αντίθεση με το Αθλητικό, όπου θυμίζουμε πως συνυπήρχαν Λάρισα, Παναιτωλικός, Λαμία και Λεβαδειακός...
πηγή: Ώρα για Σπορ