Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

ev media-logo

Η πρώτη φωτογραφία από την προετοιμασία της Εθνικής Ελλάδας στο Καρπενήσι - Την Τρίτη 1 Αυγούστου αναχωρούν οι διεθνείς

Στο αγαπημένο της Καρπενήσι βρίσκεται από σήμερα Τετάρτη 26/7 η Εθνική Ανδρών Μπάσκετ, όπως άλλωστε ενημέρωσαν με σχετικό ρεπορτάζ τα "Ευρυτανικά Νέα".

ethnikhell17

Όπως, ήταν αναμενόμενο, από το απόγευμα κιόλας της πρώτης ημέρας (26/7), η Εθνική "έπεσε" με τα μούτρα στη δουλειά, αρχίζοντας άμεσα και χωρίς χρονοτριβή την προετοιμασία.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Κώστας Μίσσας, συγκέντρωσε τους παίκτες του και τους ανέλυσε το προπονητικό πλάνο. Αμέσως μετά η ομάδα πέρασε στο γήπεδο για... δράση. 

Εξάλλου, σε δηλώσεις του αποκλειστικά στα "Ευρυτανικά Νέα" ο Κώατας Μίσσας είχε τονίσει μεταξύ άλλων: «Η λογική μας στο ξεκίνημα και γρήγορα είναι να γίνουμε ομάδα και φυσικά να είμαστε υγιείς. Η δουλειά απαιτεί συγκέντρωση και αφοσίωση σε συγκεκριμένη διάρκεια». 

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, με προπονητή τον Κώστα Μίσσα, αφίχθη σήμερα Τετάρτη 26 Ιουλίου, στις 15:10 το μεσημέρι, στο ξενοδοχείο ΜΟΝΤΑΝΑ, όπου και θα πραγματοποιήσει για έξι μέρες (μέχρι την Τρίτη 1/8) το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας της ενόψει του Ευρωμπάσκετ της Φινλανδίας (αρχίζει στις 31 Αυγούστου και ολοκληρώνεται στις 17 Σεπτεμβρίου).

Η πρώτη φωτογραφία από την έναρξη της προετοιμασίας των διεθνών της Εθνικής Ελλάδας μπάσκετ στο Καρπενήσι (sport-fm)
ethn