Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

ev media-logo

Ο Μανώλης Κουκουλάς, συνδιοργανωτής του "Καρπενήσι Mountainball 3on3" και ο Άλφα Ντιαλό αποκλειστικά στα "Ευρυτανικά Νέα"

Ο Μανώλης Κουκουλάς, που κατάγεται από την Βίνιανη Ευρυτανίας και ο Άλφα Ντιαλό, συμπαίχτες στη νικήτρια ομάδα TOP GUNS του τουρνουά "Καρπενήσι Mountainball 3on3", μίλησαν στα "Ευρυτανικά Νέα" με τα καλύτερα λόγια τόσο για τη διοργάνωση όσο και την πόλη του Καρπενησίου, που τη φιλοξένησε.

kouk5

Μανώλης Κουκουλάς 

Ο 25χρονος αθλητής του είχε την ιδέα μαζί με τον Ευρυτάνα (από την Δυτική Φραγκίστα) Βασίλη Κωστόπουλο και την υλοποίησαν με τον καλύτερο τρόπο το φετινό καλοκαίρι στο Καρπενήσι. Ο πρώην σέντερ της Κύμης, ύψους 2.08μ. αγωνίστηκε στο παρελθόν στον Ηλυσιακό, τον Κολοσσό, τον Πανιώνιο, αλλά και την ισπανική Κορούνια αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, ενώ μιλώντας για τη διοργάνωση τόνισε ιδιαίτερα την αγάπη του κόσμου του Καρπενησίου, τόσο για το άθλημα όσο το συγκεκριμένο τουρνουά. Αναλυτικά όσα είπε:

«Το τουρνουά "Καρπενήσι Mountainball 3on3" ήταν μια εξαιρετική εμπειρία για εμάς, όλους τους αθλητές που συμμετείχαμε, αλλά και όλο τον κόσμο που το παρακολούθησε. Το Καρπενήσι είναι μια πανέμορφη πόλη και οι ντόπιοι άνθρωποι αγκάλιασαν με αγάπη όλους τους παίχτες και με θέρμη την εκδήλωση.

Είδαμε κόσμο και πολλά νέα παιδιά που τους αρέσει το μπάσκετ και ενδιαφέρθηκαν να πάρει μέρος στο τουρνουά. Είναι σημαντικό για μας να βλέπουμε ανθρώπους γύρω από το γήπεδο να παρακολουθεί και να συμμετάσχει, γιατί αυτός ο τόπος το αξίζει πραγματικά. Ήταν μια πολύ καλή εμπειρία».

kouk7

Άλφα Ντιαλό

Ο 25χρονος Ντιαλό ύψους 2.10μ. αγωνίστηκε μεταξύ άλλων σε Ηράκλειο, Παγκράτι και πριν λίγο καιρό έλυσε τη συνεργασία με την Καβάλα αναζητώντας το νέο σταθμό της καριέρας του.

Ο Ντιαλό, συμπαίχτης στο τουρνουά και φίλος του Κουκουλά έκανε τη δική του δήλωσεη επίσης αποκλειστικά στα «Ευρυτανικά Νέα» αναφέροντας: «Δεν έχω πολλά λόγια να πω για αυτό το τουρνουά, καθότι ήταν εξαιρετικό. Μαζί με τον φίλο μου (σ.σ. Κουκουλά) παίξαμε μπάσκετ, περάσαμε όμορφα και όλα ήταν άψογα στο Καρπενήσι».

kouk2

kouk4

kouk14

kouk6

kouk10

kouk9

kouk11

kouk3

kouk

kouk18