Κυριακή, 20 Ιουνίου 2021

ev media-logo

Γιάννης Φλωράκης (Προπονητής ΑΠΟΚ): «Ιστορική ημέρα για την ομάδα του ΑΠΟΚ – Στόχος η παραμονή στη Football league 2»

Ο ΑΠΟΚ ανανέωσε τη συνεργασία του με τον προπονητή Γιάννη Φλωράκη, ο οποίος έχει παραστάσεις από την Δ’ Εθνική.

1

Ο 48χρονος τεχνικός στις πρώτες του δηλώσεις στα τοπικά ΜΜΕ χαρακτήρισε για την ιστορική ημέρα την πρώτη του ΑΠΟΚ εν όψει Γ’ Εθνικής, ενώ προανήγγειλε ενίσχυση με στόχο την παραμονή.

Για την έναρξη της προετοιμασίας δήλωσε: «Είναι μια ιστορική ημέρα σήμερα (σ.σ 3/8) για την ομάδα του ΑΠΟΚ, όπως και για την περιοχή μας. Είναι η πρώτη φορά που ομάδα του νομού συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής. Και τα παιδιά το έχουν καταλάβει αυτό και οι παράγοντες, οι οποίοι κάνοντας την υπέρβαση θυσιάζοντας αρκετά πράγματα κατάφεραν να κατεβάσουν την ομάδα να αγωνιστεί στην κατηγορία και να διεκδικήσει κάποια πράγματα, που δεν είναι κάτι άλλο από την παραμονή. Εύχομαι καλή αρχή στους ποδοσφαιριστές μου, να μην έχουμε τραυματισμούς και πιστεύω ότι θα πάμε αρκετά καλά. Είναι πρώτη μέρα σήμερα δεν έχουμε το κανονικό γήπεδο. Πιστεύω σε 4-5 ημέρες να μπούμε σε κανονικούς ρυθμούς».

Σχετικά με την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας δήλωσε τα ακόλουθα: «Μεταγραφικά η ομάδα θα ενισχύεται συνέχεια βλέποντας μέσα από τις προπονήσεις τι ελλείψεις έχουμε και θα προχωρούμε σε κάποιες σημαντικές μεταγραφές. Ήδη ο σύλλογος έχει ανακοινώσει κάποιες μεταγραφές, οι οποίες είναι αρκετά σημαντικές. Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινώσουμε και άλλους ποδοσφαιριστές. Να είστε σίγουροι η ομάδα θα ενισχυθεί και θα διεκδικήσει με αξιώσεις τον στόχο της παραμονής».