Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

ev media-logo

Εξαιρετικός για 45 λεπτά ο ΑΠΟΚ στο πρώτο του φιλικό παιχνίδι, εν όψει Γ' Εθνικής - Νίκη με 4-2 για τον πιο έτοιμο Παλληνιακό [ ΦΩΤΟ]

Πολύ καλές εντυπώσεις άφησε ο ΑΠΟΚ στο πρώτο του φιλικό παιχνίδι εν όψει της νέας σεζόν, που θα τον βρει στη Γ’ Εθνική.

1

Η ομάδα του Βελουχίου με τους λεγόμενους βασικούς στο πρώτο μέρος κέρδισε τις εντυπώσεις με την γενική παρουσία της στο γήπεδο, πηγαίνοντας στα αποδυτήρια με το ισόπαλο 1-1.

Με την έναρξη του β’ μέρους ο Φλωράκης άλλαξε όλη την 11αδα πλην του Ζαραβέλη που άργησε να μπει στις προπονήσεις και η ομάδα όπως ήταν φυσικό έριξε κατακόρυφα την απόδοσή της. Ο Παλληνιακός σημείωσε τέσσερα γκολ εκμεταλλευόμενος ισάριθμα λάθη της άμυνας, σε διωξίματα της μπάλας.

Ο ΑΠΟΚ ισοφάρισε προσωρινά με τον Κακκάβα, που πήρε ασίστ «πάρε-βάλε» από τον Γενιτσαρόπουλο, ο οποίος εξέθεσε τρεις αντιπάλους του και έκλεισε το σκορ με πέναλτι του Ζαραβέλη που κέρδισε ο νεαρός Σερπάνος.

Ο ταχύτατος δεξιός εξτρέμ ήταν όαση για την ΑΠΟΚ στο β’ μέρος, καθώς είχε ορισμένες όμορφες επελάσεις, έβαλε μπελάδες στους Αθηναίους και φυσικά κέρδισε το πέναλτι. 

Όπως είχαν αναφέρει τα "Ευρυτανικά Νέα" ο ΑΠΟΚ δοκίμασε δύο τερματοφύλακες στο συγκεκριμένο φιλικό, τον 20χρονο Μιλάνι και τον 25χρονο Λαμπρόπουλο και απέκτησε τον δεύτερο. Ο Λαμπρόπουλος προέρχεται τον Ήφαιστο Α' ΕΠΣ Πειραιά και αναμένεται να είναι ο βασικός πορτιέρο στη Γ' Εθνική. Έχει παραστάσεις από τη Γ’ Εθνική τόσο με τον Ηλυσιακό όσο και τον Πανηλειακό, ενώ θυμίζουμε πως το 2012 είχε δοκιμαστεί, αλλά δεν είχε αποκτηθεί από τον Αίολο.

2

ΑΠΟΚ (Ι. Φλωράκης): Λαμπρόπουλος, Ν. Λάππας, Παχής, Ζαραβέλης, Γιαουπλάρι, Ι. Λάππας, Κατσαδούρος, Γενιτσαρόπουλος, Μπακαλίδης, Νταβαρίνος, Κακκάβας. Αγωνίστηκαν και οι: Μιλάνι Κόλλιας ΑθανασόπουλοςΝτουφεκιάς Ξαγάρας Κουτσουπιάς Σερπάνος Σ Ρεσίτης Λέρης Χαλλής.

Παλληνιακός (Ε. Χαντές): Φυλακτός, Χαλκιάς, Βλάχος, Γκαμάλ, Ανδρίκος, Αλεξίου, Πανόπουλος, Χρυσάφης, Κετσετζόγλου, Μπίτιλης ,Κούνας. Αγωνίστηκαν και οι: Βιταλιώτης (τ.), Κουβέλης (τ.), Κούσης, Αρκούδας, Πούλιος, Τσιτοφώτος, Παππάς, Μαλάι, Καλιαμπάκας, Νικηφοράκης, Κυριόπουλος, Γεωργουδάκης, Μουστόγιαννης.

Διαιτητής: Δημήτρης Κουρλός. Βοηθοί: Λάμπρος Κολοκώτσιος - Δημήτρης Γιαννιώτης (ΕΠΣ Ευρυτανίας)

3

5

4

6

7

21

Ο 20χρονος Μιλάνι
9

Αποκτήθηκε από τον ΑΠΟΚ ο Λαμπρόπουλος
14

Ο Λαμπρόπουλος το 2012, όταν είχε έρθει στο Καρπενήσι για τον Αίολο.
17

8

15

11

12

22

16

23

18

20

10

13

1