Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

ev media-logo

Καρπενήσι χωρίς τους "αιώνιους". Πλήγμα για την Ευρυτανία, η απουσία τόσο του Παναθηναϊκού, όσο και του Ολυμπιακού

Προς αρμόδιους φορείς: Αποτυχία....! Σε μία και μόνο λέξη περικλείεται όλη η ουσία.

Screenshot 1_15

Όταν διαθέτεις Προπονητικό κέντρο, το οποίο φιλοξενεί πολλές ομάδες κάθε χρόνο, όταν υπάρχει γήπεδο μπάσκετ το οποίο ανακαινίστηκε πρόσφατα, όταν υπάρχει ακόμα ένα εντός ξενοδοχειακής μονάδας (που δεν υπάρχει πουθενά αλλού), όταν... καυχιέσαι ότι οι καλύτεροι προπονούνται στο Καρπενήσι και κυρίως όταν έχεις ήδη φιλοξενήσει την 4η Ολυμπιονίκη του μπάσκετ αντρών Ελλάδας και φυσικά την Εθνική Ελλάδας των Αντετοκούνμπο, Σλούκα, Πρίντεζη κτλ. είναι αδιανόητο να χάνεις τον νταμπλούχο Ελλάδας Παναθηναϊκό και τον φιναλίστ σε Ελλάδα και Ευρώπη Ολυμπιακό είναι αδιανόητο να μην έρχονται Καρπενήσι. Το ποιος έχει την ευθύνη; Όλοι φυσικά οι εμπλεκόμενοι φορείς, οι ίδιοι που καυχιούνται όταν φιλοξενούν άλλες "μικρότερες" ομάδες και κάποια τουρνουά.

Για την ιστορία, όπως είχαμε αναφέρει από τα μέσα Ιουνίου ο Ολυμπιακός θα προετοιμαστεί στο Μέτσοβο και όχι στο Καρπενήσι (με πολλά ερωτηματικά και όχι μόνο) από τις 1-9 Σεπτεμβρίου δίνοντας μάλιστα φιλικό με τα Τρίκαλα το πρωί πριν την επιστροφή στον Πειραιά.

Ο Παναθηναϊκός, που ήταν μόνιμος θαμώνας Καρπενησίου, όπως μάς επιβεβαίωσε ο Δημήτρης Κοντός (δημοσιογράφος στην εφημερίδα "Πράσινη") θα προετοιμαστεί στο Άργος Ορεστικό Καστοριά, γενέτειτα του θρυλικού Δημήτρη Διαμαντίδη 4-11 Σεπτεμβρίου. Μάλιστα, οι πληροφορίες μας λένε ότι το Καρπενήσι δεν ήταν ούτε καν δεύτερη επιλογή, παρά τις συζητήσεις που έγιναν το περασμένο διάστημα.