Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

ev media-logo

Έναρξη προετοιμασίας της Ποταμιά με υψηλούς στόχους για την φετινή σεζόν - Νέος προπονητής ο Λάκης Αναστασόπουλος

Με αισιοδοξία και υψηλούς στόχους άρχισε την προετοιμασία της η Ποταμιά την Κυριακή 27 Αυγούστου στο Εθνικό Στάδιο Καρπενησίου. 

1

Οι Κυπελλούχοι 2016 άλλαξαν σελίδα τόσο στον πάγκο, όπου νέος προπονητής ανέλαβε ο Λάκης Αναστασόπουλος, όσο και στη διοίκηση όπου νέος Πρόεδρος είναι ο Νίκο Μαντζιούτας.

Στην πρώτη όπου έδωσε το “παρών” μεγάλος αριθμός παιχτών το νέο Δ.Σ. του συλλόγου πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός τον οποίο τέλεσε ο π. Κ. Λιάπης.

Στην πρώτη της νέας σεζόν παρόντες ήταν οι: Γιώργος Ζαγκότσης, Κώστας Γιαννακόπουλος, Ταξιάρχης Καλύβας, Ανδρέας Φύκας, Αλέκος Οικονόμου, Λάμπρος Σβερώνης, Άγγελος Ράπτης, Χρήστος Κατσαρής, Αντώνης Μαντζιούτας, Χριστόδουλος Μισύρης, Άγγελος Γυφτομήτρος, Κώστας Ζαραβέλης, Μπάμπης Καρβέλης, Θανάσης Καρβέλης, Γιάννης Ζαλοκώστας, Αλέξανδρος Μπίκας, Κώστας Χειλάς, Πάνος Χρυσικός, Γιώργος Γκορόγιας, Γιάννης Γκορόγιας, Αργύρης Τσάκνης, Ηλίας Σαπούνης, Κώστας Μαντζιούτας, Δημήτρης Ζαλοκώστας, Στέλιος Μεριγκούνης και Λάμπρος Φλωράκης.

Η Ποταμιά μετά την είσοδό τους στα μπαράζ της περσινής σεζόν, φέτος θέτοντας ιδιαίτερα υψηλούς στόχους, που φτάνουν μέχρι την κατάκτηση του τίτλου, όπως ανέφερε ο τεχνικός της Λάκης Αναστασόπουλος.

3

2

Προπονητής ο Λάκης

Ο Λάκης Αναστασόπουλος, που οδήγησε πέρσι τον Αίολο στην κατάκτηση του κυπέλλου (με συνεργάτη τον Σ. Λέντα) αντ-άλλαξε πάγκους με τον Τσιγαρίδα, που πήγε στους “τζιαλομπλού”. Στις πρώτες του δηλώσεις ο Λάκης ευχήθηκε καλή σεζόν σε όλους, θέτοντας ως στόχο της Ποταμιάς τη κατάκτηση του τίτλου.

4

Αναλυτικά:

«Εύχομαι σε όλες τις ομάδες, τους ποδοσφαιριστές, τους φιλάθλους και τα Μ.Μ.Ε. της Ευρυτανίας καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και δύναμη και να έχουμε ένα καλό πρωτάθλημα. 

Τα προβλήματα είναι πολλά. Πρώτα το γηπεδικό, που πρέπει ο Δήμος Καρπενησίου να μεριμνήσει και να δώσει μια λύση, γιατί είναι δύσκολο να έχουμε 5 ομάδες ένα γήπεδο. Έχουμε κουραστεί επιτέλους να φέρνουμε τα παιδιά στον αθλητισμό και να αναρωτιόμαστε για το γήπεδο. 

Όσον αφορά την ομάδα μου, θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση της Ποταμιάς για την πρόταση που μου έκανε. Εμείς θα προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε ένα σύνολο, το οποίο θα είναι σε θέση να παίζει ωραίο ποδόσφαιρο και να διεκδικήσει το πρωτάθλημα. Με την βοήθεια των παιδιών (παρουσία στο γήπεδο) και τη δουλειά είμαι σίγουρος ότι έχουμε πιθανότητες να τα καταφέρουμε. 

Για το κύπελλο, το οποίο είναι ο θεσμός των εκπλήξεων σίγουρα τα πράγματα είναι δύσκολα, γιατί η ομάδα του ΑΠΟΚ έχει παίχτες επιπέδου με ταλέντο και ποιότητα. Τέλος, να ευχηθώ στον ΑΠΟΚ -που θα εκπροσωπήσει την Ευρυτανία στην Γ΄ Εθνική- καλή επιτυχία, να πετύχει τον στόχο του και εμείς θα είμαστε σύμμαχοι στον αγώνα του».

5

7

6

10

9

11

8

12

14

13

15

18

P1

P2

P5

P3

P7

P4

P6