Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

ev media-logo

Διεθνές καμπ tae kwon do υψηλού επιπέδου στο Καρπενήσι - Διοργανωτής ο Α.Σ. Αίαντας του Ευρυτάνα Θοδωρή Ζηνέλη

Το σπουδαιότερο καμπ χώρας και ένα από τα κορυφαία event σε πανευρωπαϊκό επίπεδο διεξήχθη από τις 25 - 30 Αυγούστου Καρπενήσι, με διοργανωτή τον Α.Σ. Αίαντα και τον Ευρυτάνα Ομοσπονδιακό τεχνικό Θοδωρή Ζηνέλη.

1

Διοργανωτής του καμπ tae kwon do είναι ο σύλλογος Α.Σ. Αίαντας του Ευρυτάνα (από το Μεγάλο Χωριό) και Ομοσπονδιακού τεχνικού Θοδωρή Ζηνέλη. 

Σε αυτό παίρνουν μέρος 270 αθλητές, οι οποίοι έχουν στη συλλογή τους κορυφαίες διακρίσεις σε πανευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο, ενώ επιπροσθέτως σημειώνουμε πως το καμπ έχει διεθνή εμβέλεια, καθώς σε αυτό συμμετέχουν πρωταθλητές από τις: Κύπρο, Αυστραλία, Γερμανία, Τουρκία, Αλβανία, Ισραήλ, Ουκρανία και φυσικά η “αφρόκρεμα” της Ελλάδας. Τις προπονήσεις στηρίζουν πολλοί καταξιωμένοι προπονητές, ενώ όπως πάντα τον αδερφό του στηρίζει ο αδερφός του Θοδωρή, Κώστας Ζηνέλης προπονητής του Α.Ο. Αίαντας Ασυρμάτου.

2

Σημειώνουμε πως το καμπ διεξάγεται ανά ηλικιακές κατηγορίες και σε μία εξ’ αυτών συμμετέχουν οι δύο κόρες του Γιώργου Γεωργίου, ποδοσφαιριστή με καταγωγή από το Κερασοχώρι Ευρυτανίας.

Τέλος, ο Θ. Ζηνέλης ως οικοδεσπότης θα γνωρίσει την Ευρυτανία στους αθλητές μέσα από παράλληλες δράσεις όπως η επίσκεψη στον Προυσό, το Πανταβρέχει, το Κεφαλόβρυσο, τον παλαιοχριστιανικό ναό στον Άγιο Λεωνίδη (Κλαυσί).

Οι 270 αθλητές και προπονητές είναι οι πιο άξιοι πρεσβευτές της περιοχής του Καρπενησίου, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Ζηνέλης και φεύγουν με τις καλύτερες εντυπώσεις εξήροντας τον τόπο και τη φιλοξενία.

Ο Θοδωρής Ζηνέλης ευχαριστεί τον Δήμο Καρπενησίου για την στήριξη και την αρωγή του προς το καμπ.

3

Θοδωρής Ζηνέλης: «Η αφρόκρεμα του Tae Kwon Do στο Καρπενήσι»

Μιλώντας στα  “Ευρυτανικά Νέα” ο Ζηνέλης ανέφερε για το καμπ τα εξής: 

«Πρόκειται για διεθνές καμπ στο αθλητικό κέντρο Καρπενησίου, από τα μεγαλύτερα στην Ελλάδα και τον ευρωπαϊκό χώρο. 270 αθλητές, σχεδόν όλη την “αφρόκρεμα” του ελληνικού Tae Kwon Do και παράλληλα, αθλητές υψηλού επιπέδου από 9 χώρες με περγαμηνές και διακρίσεις. Πρόκειται για μια κοσμοσυρροή, πραγματική γιορτή για το άθλημά μας και έχουμε την χαρά σε αυτό το προπονητικό καμπ να διδάσκουν εκτός από εμένα που είμαι ομοσπονδιακός προπονητής στην Εθνική ομάδα και γέννημα-θρέμμα από αυτόν τον τόπο, που αγαπάω ο Γιάννης Δάκος, προπονητής σε κλιμάκιο της Γερμανικής ομοσπονδίας με πολλές περγαμηνές και σαν αθλητής και σαν προπονητές, δυο Κορεάτες, προπονητές κ.ά. (…)»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Θοδωρή Ζηνέλη σε επόμενη ανάρτηση στα evrytanika.gr

4

8

28

5

6

7

9

10

35

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

29

30

31

32