Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

ev media-logo

Γύρισε το παιχνίδι και πήρε τη νίκη η Ποταμιά, επικρατώντας σε φιλική αναμέτρηση του Κεραυνού Αγίου Γεωργίου με 2-1

Διπλό με ανατροπή πέτυχε η Ποταμιά επικρατώντας με 2-1 του Αγίου Γεωργίου στην έδρα του (17/9, 17:30).

IMG-bead3ea6c75127753f3c2164bff2684d-V

Στο ισορροπημένο πρώτο μέρος, αυτό που.. ξεχώρισε ήταν ένα επικίνδυνο μαρκάρισμα του Γούπιου στον Κατσαρή. Από τη μία, γιατί προκάλεσε ένταση και την αντίδραση του παθόντα και των συμπαιχτών του και από την άλλη γιατί ο μεν Ευρυτάνας πέρασε εκτός με απόφαση του προπονητή του, όμως δεν έπραξε το ίδιο ο αντίπαλος κόουτς.

Έτσι, με αριθμητικό πλεονέκτημα ο Κεραυνός άνοιξε το σκορ με τον Χύτα στο 38ο λεπτό. Η Ποταμιά ανέβασε στροφές στο β’ μισό, έφτιαξε φάσεις και γύρισε το ματς με εκτέλεση φάουλ του Ι. Ζαλοκώστα στο 50’ και πλασέ του Μπουμπουρή περίπου στο 65’ από ασίστ του Ζαγκότση.

* Πρώτο φιλικό για τον Κεραυνό, τρίτο με ισάριθμες νίκες για την Ποταμιά.

* Βοηθός διαιτητή στον συγκεκριμένο αγώνα ήταν η Ευρυτάνισσα Κωνσταντίνα Βλαχογιάννη, που ολοκλήρωσε τις σπουδές στην Κομοτηνή, όπου άρχισε την καριέρα διαιτητή και πλέον διαμένει και εργάζεται στη Λαμία.

* Δίχτυα βρήκε ο νεοαποκτηθείς Μπουμπουρής, ο άνθρωπος της μίας επαφής.

* Στον Άγιο Γεώργιο (Β' ΕΠΣ Φθιώτιδας) αγωνίζεται ο Ρίζος, πρώην στόπερ του Βελουχίου.

* Τον Αίολο υποδέχεται την Κυριακή ο Κεραυνός, με τον ΑΠΟΚ κοντράρεται το Σάββατο η Ποταμιά.

Συνθέσεις ομάδων

Άγιος Γεώργιος (Αν. Προβόπουλος): Τσιγκρέλης, Αρβανίτης, Γεροκώστας, Λυτάκης, Ρίζος, Κωστόπουλος, Δημητρόπουλος, Χύκα, Σφήκας, Μπομπότας, Γούπιος (43’ Νικολόπουλος)

Ποταμιά (Απ. Αναστασόπουλος): Καλύβας, Γιαννακόπουλος, Κωσταρέλος, Πάτρου, Σβερώνης, Κατσαρής, Ζαραβέλης, Φλωράκης, Χρυσικός, Νούλας, Μαντζιούτας. Αγωνίστηκαν και οι: Γ. Γκορόγιας, Ι. Ζαλοκώστας, Σαπούνης, Ζαγκότσης, Κωστής, Αν. Μαντζιούτας, Μπουμπουρής.

Διαιτητής: Δημήτρης Καραγιάννης. Βοηθοί: Κωνσταντίνα Βλαχογιάννη - Ηλίας Κίτος (Φθιώτιδας)