Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

ev media-logo

Θετικό το τελευταίο τεστ του ΑΠΟΚ, πριν την έναρξη της Γ' Εθνικής - Νίκη με 4-0 επί της αξιόμαχης Ποταμιάς στο Εθνικό στάδιο Καρπενησίου

Με άνεση και σκορ 4-0 επιβλήθηκε ο ΑΠΟΚ της Ποταμιάς στο τελευταίο τεστ πριν την έναρξη της σεζόν.

1

Στο παιχνίδι που διεξήχθη το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου (17:30) στο Εθνικό στάδιο Καρπενησίου το Βελούχι πήρε μια εύκολη νίκη, έχοντας ως κορυφαίο τον Γενιτσαρόπουλου. Το Βελούχι άσκησε πίεση, έβγαλε πολλές φάσεις, παίζοντας κυρίως από τις πτέρυγες. Ωστόσο, το γκολ προήλθε από λάθος του αντίπαλου πορτιέρο, κλείνοντας το πρώτο μέρος στο 1-0 υπέρ του ΑΠΟΚ.

2

Στα πρώτα λεπτά της επανάληψης, η ομάδα του Φλωράκη “καθάρισε” την υπόθεση-νίκη, ανεβάζοντας στο πρώτο 10λεπτο το σκορ στο 3-0. Ο “Πελέ” του Βελουχίου εκτέλεσε τρεις φορές πετυχαίνοντας τα τρία πρώτα τέρματα και σέρβιρε το τέταρτο στον Μπακαλίδη που διαμόρφωσε το τελικό 4-0. Αξιόλογη εμφάνιση για την Ποταμιά, που εμφανίστηκε ελάχιστα επιθετικά, όμως έδειξε συμπαγές σύνολο, που θα “χτυπήσει” τον τίτλο στον Νομό.

3

Γκολ: (17’, 50’, 55’) Γενιτσαρόπουλος, (75’) Μπακαλίδης.

* Οι Νίτας και Κατσουγιάννης αγωνίστηκαν στο βασικό σχήμα της Ποταμιάς, όπως και ο Πεπκολάι του ΑΠΟΚ.

* Με τη Μυρίκη κοντράρεται στο Κύπελλο η Ποταμιά, όπως συνέβη και πέρσι στην προημιτελική φάση (30/9).

4

Συνθέσεις ομάδων

ΑΠΟΚ (Ι. Φλωράκης): Ρεσίτης, Τσιλιμέκης, Γιαουπλάρι, Ντουφεκιάς, Παχής, Χ. Ζαραβέλης, Κατσαδούρος, Πεπκολάι, Σερπάνος, Μπακαλίδης, Γενιτσαρόπουλος. Αγωνίστηκαν και οι: Λαμπρόπουλος, Αθανασόπουλος Κόλλιας, Μπόγδανος, Κουτσουπιάς, Λέρης, Μπούτσι.

Ποταμιά (Απ. Αναστασόπουλος): Καλύβας, Κ. Ζαραβέλης, Πάτρου, Κωσταρέλος, Νίτας, Ι. Ζαλοκώστας, Κατσουγιάννης, Μισύρης, Δ. Ζαλοκώστας, Νούλας, Χρυσικός. Αγωνίστηκαν και οι: Κ. Μαντζιούτας, Ι. Γκορόγιας, Σβερώνης, Ράικος, Γ. Ζαγκότσης, Φλωράκης, Κατσαρής, Μπουμπουρής.

Διαιτητής: Δημήτρης Κουρλός (ΕΠΣ Ευρυτανίας)

13

14

7

5

6

9

8

10

15

11

16

19
20

12

22

21

18

17