Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

ev media-logo

Βραβεύτηκαν από τον δήμαρχο. Η εκδήλωση προς τιμήν των Καρπενησιωτών αθλητών της Εθνικής Ομάδας Kick Boxing

Δεκτοί από τον δήμαρχο Καρπενησίου κ. Νίκο Σουλιώτη έγιναν πριν από λίγες ημέρες οι Ευρυτάνες αθλητές της Εθνικής Ομάδας Kick Boxing που συμμετείχαν στον Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που έγινε στα Σκόπια.

zarmakoupi-brabeusi-dimarxeio-omada1

Τα παιδιά, μέλη του Α.Σ ΤΚΝ Ευρυτανίας, δέχτηκαν τα συγχαρητήρια του δημάρχου και παρέλαβαν αναμνηστικά δώρα, ενώ στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης, ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού κ. Ταξ. Κουτρομάνος, η περιφερειακή σύμβουλος ΠΕ Ευρυτανίας κ. Κατ. Καλαντζή κ.α.

Θυμίζουμε πως στο Παν/κό των Σκοπίων ταξίδεψαν 7 αθλητές/τριες από το Καρπενήσι, με τη Σεμέλη Ζαρμακούπη να σημειώνει σημαντική επιτυχία, κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία kick light -46kg. Στους αγώνες συμμετείχαν επίσης οι: Σταϊκούρα Ειρήνη, Τασιούλη Ειρήνη, Κολοκώτσιος Σπύρος, Ντρίβας Θανάσης, Ντάλλας Βασίλης, Δροσίνη Αλεξάνδρα.

«Συγχαρητήρια Σεμέλη, Ειρήνη, Αλεξάνδρα, Ειρήνη, Βασίλη, Σπύρο, Θανάση για τη συμμετοχή και τις διακρίσεις σας ως μέλη της Εθνικής Ομάδας, στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Kick Boxing, που πραγματοποιήθηκε στα Σκόπια. Πολλά συγχαρητήρια και στους προπονητές, Νίκο και Σταύρο Ζαρμακούπη. Σας ευχόμαστε ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις και επιτυχίες στο μέλλον», αναφέρει σε σχετικό μήνυμά του για τη βράβευση ο δήμος Καρπενησίου.