Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

ev media-logo

Η μεγάλη ημέρα του ΑΠΟΚ έφτασε! Σήμερα 1/10, στις 16:00, η ιστορική πρεμιέρα του Βελουχίου στη Γ' Εθνική με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Βόλου

Τον Ολυμπιακό Βόλου υποδέχεται σήμερα Κυριακή 1 Οκτωβρίου ο ΑΠΟΚ στην ιστορική πρεμιέρα του στην Γ’ Εθνική κατηγορία.

APOKDΗ 1η Οκτωβρίου αποτελεί ορόσημο για το Βελούχι, αλλά και το ποδόσφαιρο της Ευρυτανίας γενικότερα, καθώς η ομάδα κάνει την πρώτη σέντρα στα πλαίσια της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, φιλοξενώντας ένα από τα φαβορί του ομίλου, τον Ολυμπιακό Βόλου. Το παιχνίδι έχει οριστεί για τη 1/10, ώρα 16:00, στο Εθνικό στάδιο της πόλης.

Στις τάξεις των Ευρυτάνων υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία για την έναρξη και την πορεία μέσα στη σεζόν. Στα υπέρ μπορεί να θεωρηθεί και το γεγονός πως τα πρώτα τρία παιχνίδια είναι εντός έδρας.

Η ομάδα στα φιλικά προετοιμασίας έδειξε συμπαγές και αξιόλογο σύνολο και εφόσον αποφύγει ορισμένα αβίαστα λάθη, κυρίως στην άμυνα θα μπορεί να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει.

Τα φιλικά -όπως άλλωστε δήλωσε και ο τεχνικός του Βελουχίου Γιάννης Φλωράκης- αποτελούν ευκαιρία δοκιμών και συμπερασμάτων και τεστ ετοιμότητας των ποδοσφαιριστών (οι δηλώσεις του κ. Φλωράκη ΕΔΩ).

Η χρονιά είναι εξαιρετικά δύσκολη και όλοι οι Ευρυτάνες φίλαθλοι οφείλουν -πάντα σε αθλητικά πλαίσια- να σταθούν πλάι στην ομάδα, που εκπροσωπεί ολόκληρο τον Νομό για πρώτη φορά στην Γ’ Εθνική.

Να τονίσουμε δε, πως τόσο η εκδρομή στην Ιερά Μονή Παναγίας Προυσιώτισσας, όσο και το γεύμα που ακολούθησε αποτέλεσαν για τον "ιστορικό" την καλύτερη ένδειξη πως όλοι στον σύλλογο προάγουν ως πρώτιστο μέλημα την ομόνοια και τη διατήρηση των καλύτερων δυνατών σχέσεων στο εσωτερικό του, ενόψει της απαιτητικής χρονιάς που ξεκινά την Κυριακή.
Τα "δεμένα" αποδυτήρια και οι αγαστές σχέσεις παικτών και παραγόντων της διοίκησης αποτελούν άλλωστε συχνά κομβικής σημασίας ζήτημα για κάθε ομάδα.

Το πρόγραμμα της πρώτης αγωνιστικής
1η αγωνιστική (1/10, 16:00)
Οπούντιος Μαρτίνου - Αχιλλέας Φαρσάλων
Θήβα-ΑΟ Σελλάνων
ΑΠΟΚ Βελούχι - Ολυμπιακός Βόλου
Νίκη Βόλου - Ρήγας Φεραίος
Διγενής Νεοχωρίου - Αμβρυσσέας Διστόμου
ΝΠΣ Βόλος - Αστέρας Ιτέας
Ρεπό: ΓΣ Αλμυρός