Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

ev media-logo

Γιαουπλάρι ή Κατσαδούρος ο σκόρερ του ΑΠΟΚ κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου; Οι δύο συμπαίχτες συμμετείχαν στη φάση του 58ου λεπτού (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

O AΠΟΚ χθες Κυριακή 1 Οκτωβρίου πέτυχε ιστορική νίκη με 1-0 κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου και μάλιστα στην παρεθενική του συμμετοχή στη Γ' Εθνική Κατηγορία.

1

Ποιος όμως πέτυχε το ιστορικό γκολ της ομάδας του Βελουχίου; Ο Λευτέρης Γιαουπλάρι ή ο Δημήτρης Κατσαδούρος; Οι δύο παίχτες συνέθεσαν το δίδυμο των αμυντικών χαφ, αν και ο πρώτος εξ' αυτών αγωνίζεται κυρίως ως στόπερ.

Παρόλο αυτά, και οι δύο είχαν εξαιρετική παρουσία καλύπτοντας πολλά χιλιόμετρα στη μεσοαμυντική γραμμή. Το συγκεκριμένο δίδυμο εκτός από την πολύ καλή εμφάνιση στο νευραλγικό χώρο της μεσαίας γραμμής συμμετείχε στη φάση του 58ου λεπτού:

Ο Παχής εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά, ο Γιαουπλάρι διεκδικεί την κεφαλιά, που τελικά κερδίζει και απομακρύνει αμυνόμενος του Ολυμπιακού Βόλου. Στη συνέχεια, ο Γενιτσαρόπουλος έξω από την περιοχή, χωρίς χρονοτριβή επιστρέφει τη μπάλα μέσα στην περιοχή, η οποία εξοστρακίζεται στο πόδι του προωθημένου (από το κόρνερ) Χαλλή και φτάνει στον Κατσαδούρο.

Ο Ευρυτάνας στοπάρει με το αριστερό και επιχειρεί σουτ με το δεξί. Το βέβαιο είναι ότι σουτάρει πρώτος, ενώ ο Γιαουπλάρι που έχει παραμείνει στην περιοχή -ελάχιστα πιο αριστερά από τη μονομαχία του με τον αντίπαλο αμυνόμενο- "οπλίζει" και αυτός και σουτάρει με το εξωτερικό του (!) αριστερού του ποδιού (όπως μάς ανέφερε ο ίδιος).

Η μπάλα στο σκάσιμο στην αριστερή γωνία του Κούτσικου παίρνει ανάποδα προς τα μέσα φάλτσα που δείχνει πως λογικά υπήρξε επαφή και από τους δύο. Ο Κατσαδούρος, όπως μάς επισήμανε σουτάρει και ο συμπαίχτης του βρήκε το πόδι του, ενώ με τη επίτευξη του γκολ φεύγει προς τα αριστερά και πανηγυρίζει, ενώ ο Γιαουπλάρι προς τα δεξιά που βρίσκεται η κερκίδα. 

Τα βίντεο και οι φωτογραφίες δεν μπορούν να δώσουν ασφαλή συμπερασμάτα. Όπως και αν έχει, ωστόσο, αυτό που μετράει είναι αυτό που αναφέρεται στο ταμπλό: ΑΠΟΚ ΒΕΛΟΥΧΙ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1-0

ΤΟ ΓΚΟΛ ΜΕΤΑ ΤΟ 1'41'' ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ



Η ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΓΚΟΛ ΚΑΡΕ-ΚΑΡΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΑΚΟ ΤΩΝ "ΕΥΡΥΤΑΝΙΚΩΝ ΝΕΩΝ"

3


4

5

7

6

8

9

10

11

12

13

14

15