Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

ev media-logo

Στο Εθνικό στάδιο και το ντέρμπι Ποταμιά-Μυρίκη είναι στραμμένα τα φώτα - Πρώτο ματς για ΠΑΟΚ- Φραγκίστα στο Καρπενήσι. Τυπική διαδικασία για Αίολο

Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο διεξάγονται δύο επαναληπτικοί αγώνες της προημιτελικής φάσης και ένας πρώτος αγώνας της ίδιας φάσης.

2

Συγκεκριμένα, η Μυρίκη με την Ποταμιά αναμετρώνται το ερχόμενο Σάββατο 7 Οκτωβρίου στον επαναληπτικό αγώνα του 1-1 με γηπεδούχους τους “ερυθρόλευκους”. Αυτή τη φορά γηπεδούχοι είναι οι Μεγαλοχωρίτες, που πήραν μικρό προβάδισμα με το εκτός έδρας γκολ που σημείωσαν.

Τυπική διαδικασία είναι για τον Αίολο ο επαναληπτικός με το Ραπτόπουλο, καθώς το 3-0 του πρώτου αγώνα στην έδρα της Δόξας δεν αφήνει κανένα περιθώριο για την ομάδα που θα περάσει στα ημιτελικά.

Σε αντίθεση με τα δύο αυτά παιχνίδια, το πρώτο παιχνίδι ΠΑΟΚ-Φραγκίστα αναβλήθηκε μετά από αίτημα της ομάδας του Δήμου Αγράφων. Την ερχόμενη Κυριακή θα διεξαχθεί το συγκεκριμένο παιχνίδι και το επόμενο στην έδρα της Φραγκίστας θα διεξαχθεί σε ημερομηνία που θα ορίσει η αρμόδια επιτροπή της ΕΠΣ Ευρυτανίας.

Το πρόγραμμα και οι διαιτητικές τριάδες των αγώνων

7/10 (16:00): Ποταμιά - Μυρίκη (Εθνικό Στάδιο Καρπενησίου)

Διαιτητής: Δημήτρης Κουρλός. Βοηθοί: Σπύρος Μπύρος - Μίλτος Ελ Ταχάν (ΕΠΣ Ευρυτανίας)

8/10 (16:00): Αίολος - Ραπτόπουλο (Εθνικό Στάδιο Καρπενησίου)

Διαιτητής: Θοδωρής Κατσαρός. Βοηθοί: Λάμπρος Κολοκώτσιος - Νίκος Παπαρούπας (ΕΠΣ Ευρυτανίας)

8/10 (12:30): ΠΑΟΚ - Φραγκίστα (Εθνικό στάδιο Καρπενησίου )

Διαιτητής: Νεκτάριος Χρυσαφόπουλος. Βοηθοί: Στέλιος Σώμαλης - Μαρία Χρυσαφοπούλου (ΕΠΣ Ευρυτανίας)