Δευτέρα, 15 Απριλίου 2024

ev media-logo

Τέλος από τον Ολυμπιακό Βόλου ο τεχνικός Μιχάλης Ζιώγας - Κοινή συναινέσει η λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού Βόλου αποτελεί από το απόγευμα της Τρίτης (10/10) ο Μιχάλης Ζιώγας.

7

Οι «ερυθρόλευκοι» ανακοίνωσαν την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας τους με τον Λαρισαίο προπονητή, ο οποίος πρόλαβε να καθίσει στον πάγκο τους μόλις δύο αγωνιστικές, καταγράφοντας μία νίκη και μία ήττα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Τέλος μπαίνει στη συνεργασία της ομάδας και του προπονητή κ. Μιχάλη Ζιώγα με τον πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής ποδοσφαίρου του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 κ. Παναγιώτη Μποτσιβάλη να υπογραμμίζει χαρακτηριστικά ότι “Ευχαριστώ πολύ τον κ. Ζιώγα για τη συνεργασία του. Βοήθησε τα μέγιστα στην ομάδα και στην επανασυγκρότησή της. Είμαστε φίλοι κι αυτό δεν θα αλλάξει. Είναι ένας άξιος κι εργατικός άνθρωπος και του εύχομαι ειλικρινά καλή σταδιοδρομία στην καριέρα του».

Από την πλευρά του και ο κ. Ζιώγας προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση: «Χωρίζουμε με τον Ολυμπιακό Βόλου ως φίλοι. Θα είμαι πάντοτε στο πλευρό του προέδρου και της ομάδας. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον πρόεδρο κ. Παναγιώτη Μποτσιβάλη, έναν πραγματικό κύριο και να του ευχηθώ μέσα από την καρδιά μου, να υλοποιηθούν οι στόχοι του, γιατί πραγματικά το αξίζει. Θέλω να πω κι ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο του Ολυμπιακού Βόλου και σε όσους συνεργάστηκα». (πηγή: a-sports.gr)

Κομβική η ήττα από τον ΑΠΟΚ
Το κλίμα στις τάξεις του Ολυμπιακό Βόλου ήταν βαρύ μετά την ήττα από τον ΑΠΟΚ στο Καρπενήσι, η οποία μάλιστα συνδυάστηκε με αποκαρδιωτική εμφάνιση. Εξάλλου, από ένα σημείο και μετά του αγώνα οι οπαδοί του Ολυμπιακού που ταξίδεψαν στην ευρυτανική πρωτεύουσα τα έβαλαν με τον απερχόμενο πλέον προπονητή, στοιχείο άκρως ενδεικτικό για την αρχή του τέλους για τον κ. Ζιώγα. 
(πηγή: Ευρυτανικά Νέα)