Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

ev media-logo

Κυριάκος Αλεξανδρίδης (υπεύθυνος ακαδημιών ΠΑΟΚ: ««Δίνουμε ώθηση στα νέα παιδιά - Πρώτο μέλημα η διαμόρφωση του χαρακτήρα τους»

Ο 56χρόνος Κυριάκος Αλεξανδρίδης υπήρξε στο παρελθόν μία από τις κυρίαρχες μορφές του ποδοσφαιρικού παρελθόντος, που αγωνίστηκε για πολλά στον ΠΑΟΚ, έχοντας περάσει και από τον ΑΡΗ.

2

Ο Κυριάκος Αλεξανδρίδης έδωσε το “παρών” στον αγιασμό της ευρυτανικής ακαδημίας του ΠΑΟΚ, κοσμώντας με την παρουσία την επίσημη έναρξη της σεζόν. Ο γεννηθείς στις 8 Μαΐου 1961 (56 ετών) διέπρεψε με τη φανέλα του ΠΑΟΚ (έπαιξε και στον ΑΡΗ) και τον ανέφεραν ως τον «κοντό που δεν κώλωνε πουθενά»!

Από το φετινό καλοκαίρι η ΠΑΕ και η Ακαδημία συνεργάζονται σε επίπεδο ακαδημιών και με την παρουσία του στο Καρπενήσι ο κ. Αλεξανδρίδης ανέφερε τα ακόλουθα:

Για τον αγιασμό και τα νέα παιδιά δήλωσε: «Είναι μεγάλη χαρά να είσαι στο Καρπενήσι, τόσο μακριά από την Θεσσαλονίκη και να υπάρχει αυτή η κυψέλη παιδιών η ομάδα του ΠΑΟΚ. Είμαι χαρούμενος, που είμαι δίπλα στα μικρά παιδιά (αλλά) και τους πιο μεγάλους, που φοράνε το σήμα του ΠΑΟΚ. Πιο σημαντικό είναι να δώσουμε μια ώθηση στα παιδιά της τοπικής, ένα όραμα, να εκπληρώσουνε τα ποδοσφαιρικά όνειρα τους. Ωστόσο, δεν πρέπει να παρεκκλίνουμε του στόχου, που είναι η κινητοποίησή τους, η διαμόρφωση χαρακτήρα, να είναι αντάξια της αυριανής κοινωνίας που θέλουμε να φτιάξουμε. Το κάθε παιδί σε ερώτησή μου είπε ότι τι ομάδα υποστηρίζει και αυτό δεν θέλουμε να το αλλάξουμε. Θέλουμε να δώσουμε το μήνυμα ότι στο ποδόσφαιρο είμαστε αντίπαλοι όσο παίζεται το παιχνίδι». 

Για τη στήριξη και τη συνεργασία τω δύο πλευρών είπε: «Η ομάδα του ΠΑΟΚ θα βοηθήσουμε από πολλές πλευρές την ακαδημία του ΠΑΟΚ είτε με την τεχνογνωσία είτε με την παρουσία μας και γενικά να είμαστε αντάξιοι της συνεργασίας σε ότι χρειαστούν οι προπονητές». 

Για τα ταλέντα της ακαδημίας τόνισε: «Σε κάθε περιοχή υπάρχουν ταλέντα, για αυτό έγινε και αυτή η συνεργασία, το θέμα είναι να μπορέσουμε να τα καλλιεργήσουμε, να τα αναπτύξουμε και μέσα από αυτήν την επαφή ορισμένα παιδιά να έρθουν στην Θεσσαλονίκη, να τα τεστάρουμε καλύτερα. Θα δούμε και άλλα παιδιά, έχουμε και άλλους συνεργάτες που ‘διψάνε” να συνεργαστούν με μια μεγάλη ομάδα όπως είναι ΠΑΟΚ...».

1

3

5