Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

ev media-logo

Ώρα… τελικού για την ομάδα του Βελουχίου. Μόνο νίκη κόντρα στον Αστέρα ιτέας (29/10, 15:00)

Ο ΑΠΟΚ μετράει τρεις σερί ήττες και οι δύο ήταν εντός έδρας, εκ των οποίων η μία κόντρα στον Οπούντιο Μαρτίνου, που άφησε πικρία στον στρατόπεδο των Ευρυτάνων.

30

Ακολούθησε το παιχνίδι με τον Διγενή, όπου ο ΑΠΟΚ "λύγισε" στο 85ο λεπτό, όμως παίζοντας με ομάδες κοινών στόχων το Βελούχι επιζητά τα θετικά αποτελέσματα, όμως έχοντας χάσει έδαφος στη μάχη της παραμονής. Πλέον, ο σημερινός αγώνας (Κυριακή 29 Οκτωβρίου) με τον Αστέρα Ιτέας στις 3:00μμ. στο Εθνικό στάδιο Καρπενησίου έχει πάρει χαρακτήρα… πρόωρου τελικού.

Με νίκη ο ΑΠΟΚ ανεβαίνει βαθμολογικά, ενώ παράλληλα και ψυχολογικά, κερδίζοντας επιπροσθέτως ομάδα που θέλει κι αυτή την παραμονή.
Ο αντίπαλος του ΑΠΟΚ, ο Αστέρας Ιτέας μετά το 0-0 εντός με τον Ολυμπιακό Βόλου πήρε την πρώτη νίκη επικρατώντας στο φινάλε του Αλμυρού (πρώτη ήττα) με 3-1.

“Αχίλλειος πτέρνα” του Βελουχίου είναι το τελευταίο τέταρτο των αγώνων διάστημα στο οποίο έχει δεχτεί τα 3 από τα 4 συνολικά τέρματα, που έχει στο παθητικό του: στο 81’ από τον Αλμυρό, στο 78’ από το Μαρτίνο και στο 85 από τον Διγενή.

Η σύνθεση του ΑΠΟΚ με τον Διγενή: Λαμπρόπουλος, Χαλλής (λ.τρ. Κόλλιας), Παχής, Σιάτρας, Ζαραβέλης, Γιαουπλάρι, Ι. Λάππας (73’ Λέρης), Βαρότσης (84’ Τσιλιμέκης), Μπακαλίδης, Κακκάβας (69’ Δικαιόπουλος), Γενιτσαρόπουλος.

Επίσης…

* Παρελθόν από τον ΑΠΟΚ αποτελεί ήδη ο Πετκολάι, ενώ το περασμένο διάστημα την πόρτα της εξόδου είδε και Βαρότσης, που δεν ικανοποίησε με την απόδοσή του το τεχνικό τιμ και κατέληξε στον Ζάκυνθο.

* Δεν υπολογίζονται οι μπακ Χαλλής-Ι. Λάππας, ενώ αναμένεται να επιστρέψει (πιθανότατα) μετά την πρεμιέρα ο σκόρερ με τον Ολυμπιακό Βόλου Τζίμης Κατσαδούρος.

* Αντίθετα, "μπαμ" με την απόκτηση του αμυντικού Σακελλαρίου έκανε η ομάδα του Λίβα, ο Αστέρας Ιτέας, που ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού .

6η αγωνιστική

ΑΠΟΚ-Αστέρας Ιτέας

Νίκη Βόλου-ΝΠΣ Βόλου

Θήβα-Αμβρυσσέας

Διγενής Νεοχωρίου-Οπούντιος Μαρτίνου

 Αχιλλέας Φαρσάλων-Ολυμπιακός Βόλου

Αλμυρός-Ρήγας Φεραίος

Ρεπό: Σέλλανα

Bαθμολογία

1. ΝΠΣ Βόλου 15β.

2. Νίκη Βόλου 10β.

-- Αμβρυσσέας Διστόμου 10β.

-- Ολυμπιακός Βόλου 10β.

5. Αλμυρός 9β.

6. Ρήγας Φεραίος 6β.

-- Οπούντιος Μαρτίνου 6β.

8. Θήβα 5β.

9. Αστέρας Ιτέας 4β.

10. Διγενής Νεοχωίου 3β.

-- ΑΠΟΚ Βελούχι 3β.

-- Αχιλλέας Φαρσάλων 3β.

13. Σέλλανα 2β.