Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

ev media-logo

Καταστροφική ήττα για Βελούχι με 3-1 από τον ανώτερο Αστέρα Ιτέας - 4o σερί παιχνίδι χωρίς βαθμό για την ομάδα του ΑΠΟΚ

Νέα ήττα που τον “βυθίζει” βαθμολογικά και ψυχολογικά, υπέστη ο ΑΠΟΚ με 3-1 από τον ανώτερο Αστέρα Ιτέας.

1

Το Βελούχι δεν διεκδίκησε το παιχνίδι και γνώρισε την 4η σερί ήττα και 3η εντός έδρας. Η Ιτέα ήταν καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και κέρδισε το δεύτερο σερί τρίποντο με το ίδιο σκορ όπως το πρώτο (3-1 τον Αλμυρό την περασμένη εβδομάδα).

Η Ιτέα έχασε δύο πέναλτι με τον Αντωνίου, το πρώτο στο 14ο λεπτό (ανατροπή από τον Σιάτρα) και το δεύτερο στο 52ο λεπτό (χέρι του Ντουφεκιά). Προηγήθηκε ωστόσο, στο 28’ με τον κορυφαίο του αγώνα Σεΐτι, ενώ προηγήθηκε δοκάρι του Αλεξίου και έκανε το 0-2 στο 45ο λεπτό με πλασέ του Αλεξίου. Δοκάρι σε μακρινή εκτέλεση φάουλ είχε ο Γενιτσαρόπουλος στο 26ο λεπτό, με το σκορ στο 0-0.

Στο β’ ημίχρονο, δύο λεπτά μετά το χαμένο πέναλτι του Αντωνίου, ο Σεΐτι πέτυχε το 0-3. Ο ΑΠΟΚ μείωσε με πέναλτι, που κέρδισε και εκτέλεσε εύστοχα ο Κακκάβας, έχασε 1-2 καλές φάσεις στη συνέχεια, όμως το 1-3 ήταν το τελικό αποτέλεσμα.

Στους 3 βαθμούς παραμένει το Βελούχι, στους 7 έφτασε η ομάδα του Λίβα, που τους κατέκτησε στα 3 τελευταία ματς.

Στην έδρα του Ρήγα Φεραίου θα ταξιδέψει την επόμενη εβδομάδα ο ΑΠΟΚ, ενώ τον Διγενή Νεοχωρίου υποδέχεται ο Αστέρας Ιτέας.

“Παρών” στο γήπεδο ο διοικητικός ηγέτης του Αστέρα Ιτέας Πέτρος Μαντούβαλος, πρώην βουλευτής και δικηγόρος στο επάγγελμα.

Περισσότερα στα “Ευρυτανικά Νέα” που κυκλοφορούν την Τετάρτη 1 Νοεμβρίου

10

9

6

17

2

3

5

8

11

7

15

16

20

18