Κυριακή, 19 Μαΐου 2024

ev media-logo

Δεν πτοήθηκαν από τον καιρό στη Γρανίτσα και διασκέδασαν με την ψυχή τους στην ετήσια «Γιορτή Τσίπουρου» (ΦΩΤΟ)

Με επιτυχία και παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε η Γιορτή Τσίπουρου και στη Γρανίτσα, το Σάββατο 28/10, παρότι δεν είχε σύμμαχο τον καιρό. Η γιορτή, που φέτος συμπλήρωσε 12 χρόνια ζωής, έγινε -λόγω βροχής- στο κλειστό γυμναστήριο του Γυμνασίου-Λυκείου Γρανίτσας, εξέλιξη που ουδόλως πτόησε όσους βρέθηκαν εκεί, αφού το κέφι, το τραγούδι κι ο χορός κράτησαν μέχρι αργά.2

Δωρεάν τσίπουρο για όλους, τυριά, τσαλαφούτι, ελιές, πατάτες φούρνου, σαλάτα κ.α. προσέφερε ο τοπικός Πολιτιστικός Σύλλογος στον κόσμο, ενώ, όπως λένε «αυτό που έδωσε άλλη διάσταση στην επιτυχία της φετινής εκδήλωσης, ήταν η συμμετοχή των πολλών νέων, που ορισμένοι ταξίδεψαν για τη γιορτή από πολύ μακριά».

Ο χορός και το κέφι κράτησαν μέχρι αργά το απόγευμα και γι’ αυτό φρόντισαν οι ντόπιοι μουσικοί που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύθηκαν, από τον Πολιτιστικό Σύλλογο και την Αδελφότητα Γρανιτσιωτών, οι επιτυχούσες στη τριτοβάθμια εκπαίδευση Γκιόλια Δέσποινα, Τσιαμποκάλου Ελένη και Αλίκη Σιαλμά· στις νέες φοιτήτριες δόθηκε και συμβολική οικονομική ενίσχυση για την αντιμετώπιση των πρώτων τους εξόδων.

1

4

5

3

(Φωτο: Βάσω Καραγιάννη)