Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

ev media-logo

7η αγωνιστική Γ' Εθνικής: Δύσκολη δοκιμασία για το Βελούχι στην αφιλόξενη έδρα του Ρήγα Φεραίου

Ο ΑΠΟΚ προσπαθεί να σηκώσει κεφάλι τόσο βαθμολογικά, όσο και ψυχολογικά και καλείται να το κάνει στην δύσκολη έδρα του Ρήγα στο Βελεστίνο.

1

Το Βελούχι πήρε βαθμούς μόνο στην πρεμιέρα κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου με 1-0, έχοντας τρεις βαθμούς και προέρχεται από κακή εμφάνιση και ήττα από τον Αστέρα Ιτέας στο Καρπενήσι με σκορ 3-1.

Ο Ρήγας Φεραίος βρίσκεται σε καλή κατάσταση και έχει μαζέψει επτά βαθμούς σε πέντε αναμετρήσεις, έχοντας εκπληρώσει και το ρεπό του για τον πρώτο γύρο.

Κοινό σημείο των δύο ομάδων τα επτά γκολ παθητικό, στα πέντε παιχνίδια που έχουν δώσει. Ο Ρήγας “τσίμπησε” το 0-0 στην έδρα του Αλμυρού και επιζητά τη νίκη που θα τον ανεβάσει ψηλότερα στον πίνακα.

Σημαντική απώλεια αυτή του Χάρη Ζαραβέλη, αμφίβολος ο τραυματίας στο παιχνίδι με τον Αστέρα Χαλλής, παίζει λογικά ο Ν. Λάππας, προβλήματα είχαν οι Ντουφεκιάς και Σιάτρας, ενώ αναμένεται να παίξει ο Κατσαδούρος, που βρήκε αλλαγή στην ανάπαυλα του ματς με την Ιτέα για λόγους τακτικής.

Ρέφερι του αγώνα που αρχίσει στις 15:00 (5/11) είναι ο Γιώργος Σφέτσιας από την Σάμο, με βοηθούς τους Χρήστο Μπάλα και Πάνο Παπαγεωργόπουλο από τα Τρίκαλα.