Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

ev media-logo

Την Κυριακή (12/11) οι εκλογές της Κεντροαριστεράς. Πέντε κάλπες στην Ευρυτανία, σε Καρπενήσι και Άγραφα - Η διαδικασία

Η ώρα της αλήθειας, για τον νέο πολιτικό φορέα της Κεντροαριστεράς που συγκροτήθηκε από τη συνεργασία των κομμάτων του κέντρου, έφτασε. Την Κυριακή 12 Νοεμβρίου, στελέχη και φίλοι του νέου φορέα ψηφίζουν σε όλη την Ελλάδα τον επικεφαλής του νέου κόμματος. Την Κυριακή 19 Νοεμβρίου ο δεύτερος γύρος, εκεί θα κριθούν όλα.kentroaristera ypopsifioi

Από τις 8:00 το πρωί μέχρι τις 8:00 το βράδυ, καλούνται την Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017, στελέχη, ψηφοφόροι και φίλοι του νέου κομματικού φορέα της Κεντροαριστεράς, να προσέλθουν στις κάλπες σε όλη την Ελλάδα, για την ανάδειξη του ηγέτη του νέου κόμματος.

Υποψήφιοι για το χρίσμα του αρχηγού του νέου φορέα είναι οι: Νίκος Ανδρουλάκης, Κωνσταντίνος Γάτσιος, Φώφη Γεννηματά, Σταύρος Θεοδωράκης, Γιώργος Καμίνης, Γιάννης Μανιάτης, Απόστολος Πόντας, Γιάννης Ραγκούσης, Δημήτρης Τζιώτης. Ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος -αν και ήταν υποψήφιος- δε θα λάβει τελικά μέρος στην εκλογή της 12ης Νοεμβρίου, ως υποψήφιος, μετά από ανακοίνωσή του, λόγω προβλήματος υγείας.

Πέντε (5) κάλπες στην Ευρυτανία

Συνολικά πέντε (5) εκλογικά σημεία έχουν διατεθεί σε Καρπενήσι και Άγραφα, για την ομαλή διεξαγωγή της εκλογικής διαδικασίας. Στον δήμο Καρπενησίου θα στηθούν τρεις (3) κάλπες: στο Καρπενήσι, τη Φουρνά και το Μεγάλο Χωριό, και στον δήμο Αγράφων δύο (2) κάλπες στο Κερασοχώρι και το Ραπτόπουλο.

Η ψηφοφορία θα διεξαχθεί με βάση τον εθνικό εκλογικό κατάλογο και  σύμφωνα με τα ισχύοντα στις εθνικές εκλογές (διανομή ψηφοδελτίου, φάκελοι, παραβάν, κάλπη). Το ψηφοδέλτιο θα είναι ένα και θα περιλαμβάνει τα ονόματα όλων των υποψηφίων. Οι ψηφοφόροι θα εκδηλώνουν την προτίμησή τους σημειώνοντας έναν σταυρό προτίμησης το πολύ.

Πλήρη στοιχεία και 3 ευρώ

Για να συμμετάσχουν στην ψηφοφορία, οι πολίτες θα καταβάλουν εισφορά 3 ευρώ και τα πλήρη στοιχεία της ταυτότητάς τους. Το ποσό που θα συγκεντρωθεί θα καταβληθεί  για την κάλυψη της δαπάνης της εκλογικής διαδικασίας.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ, ΣΤΑ "ΕΥΡΥΤΑΝΙΚΑ ΝΕΑ" ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ