Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

ev media-logo

3η αγωνιστική Α' ΕΠΣ Ευρυτανίας: Πρώτη νίκη για τους "ροσονέρι" της Μυρίκης - Δύσκολη επικράτηση με 1-0 κόντρα στο μαχητικό Ραπτόπουλο

Ένα γκολ του Σταμούλη χάρισε την πρώτη φετινή νίκη στη Μυρίκη κόντρα στη Δόξα για την 3η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣ (Εθνικό στάδιο Καρπενησίου, 12/11, 11:00).

1

Η Δόξα κόντραρε στα ίσα τη Μυρίκη, έχοντας ως πρώτο μέλημα τη διαφύλαξη του "μηδέν" αμυντικά. Οι "ακρίτες" αγωνίστηκαν με αποφασιστικότητα, ήταν ανταγωνιστικοί και μαχητικοί και ίσως να άξιζαν κάτι παραπάνω από το παιχνίδι. Η Μυρίκη είχε την κατοχή της μπάλας και ήταν αυτή που προσπάθησε να παράγει ποιοτικό ποδόσφαιρο παίζοντας και από τα πλάγια και ορισμένες φορές από τον άξονα.

Ο Σταμούλης (φώτο κάτω) στο φετινό του ντεμπούτο έδωσε τη λύση στους "ροσονέρι", ενώ στον αντίποδα η Δόξα είχε ένα ακυρωθέν γκολ με υπόδειξη οφσάιντ, ζήτησε πέναλτι για χέρι και ενδιάμεσα ο τερματοφύλακάς της αντίκρισε την κόκκινη κάρτα!!

2

Κυριότερες στιγμές

1ο ημίχρονο: Στο 3’, σουτ του Γκούρλια μετά από κακό διώξιμο του Νούλα πέρασε πάνω από την εστία. Φάουλ του Βούρτσα στο 20λεπτο εξουδετέρωσε ο Λ. Παπαδήμος, ενώ στο 34ο λεπτό εντυπωσιακό γυριστό του Τσιλίκα από το ύψος του πέναλτι (σέντρα Βούρτσα) πέρασε πάνω από τέρμα. Στο 36’, σουτ του Τσίπρα πέρασε μόλις άουτ, ενώ βολέ του Βούρτσα από τα όρια της περιοχής και δεξιά εξουδετέρωσε με τις γροθιές ο Λ. Παπαδήμος.

3

2ο ημίχρονο: Στο 50’, κόρνερ του Τριανταφύλλου από αριστερά, καρφωτή κεφαλιά του Ίβρου στο πρώτο δοκάρι έβγαλε με τα ακροδάχτυλα σε νέο κόρνερ ο Παπαδήμος. Σουτ του Βούρτσα από μέσα δεξιά στο 61’ απέκρουσε ο Λ. Παπαδήμος, ενώ στο 70’ εντυπωσιακή σλάλομ και του σουτ Γκούρλια πέρασε δίπλα από τα δοκάρια. Στο 76ο λεπτό, ο Τσιλίκας με όμορφη ασίστ έβγαλε σε θέση βολής τον Σταμούλη, ο οποίος από μέσα και αριστερά πλάσαρε πετυχαίνοντας το μοναδικό γκολ της 1-0.

4

Στο 83’, ο Καρδαμπίκης πάσαρε στον Σ. Στασινός, αυτός πλάσαρε από θέση τετ-α-τετ, ο Νούλας απέκρουσε και στην συνέχεια ο ίδιος πέφτοντας πάσαρε στον Γκούρλια, που σκόραρε αλλά υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ από τον β’ βοηθό.

Στο 86ο λεπτό, ο τερματοφύλακας Λ. Παπαδήμος έχοντας αντικρίσει την κίτρινη κάρτα με αιτία τη… μπάλα που δεν επεστράφη εγκαίρως (!), αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη για εξύβριση. Στο 90’+2, η Δόξα ζήτησε πέναλτι σε χέρι του Σκοτίδα λίγο μέσα από τη μεγάλη περιοχή.

5

6

7

Το φιλμ του αγώνα

Γκολ: (75’) Σταμούλης. Αποβολή: (86’) Λ. Παπαδήμος. Διακριθέντες: Σταμούλης, Μπουμπουρής, Νούλας, Κωστής (Μυρίκη) – Γκούρλιας, Διαμαντής, Τσιάμης, Σ. Στασινός (Ραπτόπουλο)

Στο… παρασκήνιο

* Γκολ στο ντεμπούτο του πέτυχε ο Σταμούλης, που χρειάστηκε οκτώ λεπτά για να κρίνει το παιχνίδι.

* Χρέη τερματοφύλακα στα τελευταία λεπτά μετά την αποβολή του Λ. Παπαδήμου ανέλαβε ο συνεπώνυμός του Θοδωρής.

8

* Θετική πρεμιέρα έκαναν και οι Νούλας-Κωστής. Σε αντίθεση με τον νεαρό Μαραγκούλα.

* Πρώτη νίκη και πρώτοι βαθμοί για το σύνολο του ανακουφισμένου στο φινάλε προπονητή Αντωνίου. 
9

Συνθέσεις ομάδων

Μυρίκη (Δ. Αντωνίου): Νούλας, Σκοτίδας, Πατρώνης, Ίβρος, Τσιούμας, Μπουμπουρής (90’+3’ Τσούκας), Τριανταφύλλου (67’ Σταμούλης), Κωστής, Βούρτσας, Τσιλίκας, Τσίπρας (80’ Φακίτσας).

Ραπτόπουλο (Φ. Ντζίμας): Λ. Παπαδήμος, Τσιάμης, Ηλ. Κοτούλας, Π. Γκούρλιας, Πιπέρας (46’ Χ. Στασινός), Καρδαμπίκης, Παπαντζίμας, Ντζίμας (86’ Θ. Παπαδήμος), Σ. Στασινός (86’ Μαραγκούλας), Κώτσιας, Διαμαντής.

Διαιτητής: Νεκτάριος Χρυσαφόπουλος. Βοηθοί: Μαρία Χρυσαφοπούλου - Δημήτρης Κουρλός (ΕΠΣ Ευρυτανίας)

32

13

12

14

22

23

15

16

17

25

24

26

33

34

18

19

20

21

30

10

31

11

23

27

29

28


Screenshot 5_1