Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

ev media-logo

Συνάντηση των διαιτητών της ΕΠΣ Ευρυτανίας, το Σάββατο 11 Νοεμβρίου. Ποια θέματα τέθηκαν επί τάπητος

Το περασμένο Σάββατο 11 Νοεμβρίου (11:00) διεξήχθη στα γραφεία της ΕΠΣ Ευρυτανίας προγραμματισμένη συνάντηση των διαιτητών της ΕΠΣ Ευρυτανίας.

diaitisia1
φωτο αρχείου

Το παρών έδωσαν ο Πρόεδρος επιτροπής διαιτησίας της ΕΠΣ Ευρυτανίας Νίκος Δροσίνης, ο Αντιπρόεδρος και υπεύθυνος διαιτησίας Γιάννης Καλύβας και οι διαιτητές: Λάμπρος Κολοκώτσιος, Νεκτάριος Χρυσαφόπουλος, Δημήτρης Γιαννιώτης, Μίλτος Ελ Ταχάν, Σπύρος Μπύρος, Δημήτρης Κουρλός και Μαρία Χρυσαφοπούλου.

Ο Ι. Καλύβας ενημέρωσε αρχικά ότι στις 24/11 θα βρίσκεται στη Λαμία μαζί με τον Ν. Δροσίνη στα πλαίσια περιφερειακών συναντήσεων, μεταξύ των τοπικών επιτροπών διαιτησίας και της ΚΕΔ, παρουσία μάλιστα του προέδρου της Βίτορ Μέλο Περέρα. Στη διάρκεια αυτών, θα γίνει ενημέρωση μεταξύ άλλων για τη δύναμη των διαιτητών της ΕΠΣ Ευρυτανίας, αλλά και για όσους αποχώρησαν (π.χ. η Λάππα, λόγω ενασχόλησής της με το ποδόσφαιρο).

Στο μάθημα, ο έμπειρος εκπαιδευτής αναφέρθηκε στις υποδείξεις των βοηθών, αλλά και τη συνεργασία τους με τους διαιτητές των αγώνων. Μάλιστα, έδωσε συγκεκριμένες συμβουλές στον τομέα της συμπεριφοράς προς τον παρατηρητή διαιτησίας στους ρέφερι που αγωνίζονται στη Γ’ Εθνική, ενώ άκουσε τις απορίες τους (Κουρλός, Μπύρος), μετά το παρθενικό τους παιχνίδι στην κατηγορία αυτή.

Τέλος, έγινε κουβέντα για τη χαρακτηριστική αργοπορία παράδοσης των δελτίων από τους εκπροσώπους των σωματείων πριν την έναρξη των αναμετρήσεων, γεγονός που σε συγκεκριμένες περιπτώσεις θα πρέπει να καταγράφεται στις παρατηρήσεις του Φύλλου Αγώνα.

Η επόμενη συνάντηση έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 25 Νοεμβρίου.