Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

ev media-logo

4η αγωνιστική Α' ΕΠΣ: ΠΑΟΚ - Μυρίκη 0 - 2. Μόνο τους βαθμούς της νίκης κρατάνε οι "ροσονέρι" [Πλούσιο φωτορεπορτάζ]

Μόνο τους βαθμούς της νίκης κρατάει η Μυρίκη στο αγχωτικό 2-0 επί του ΠΑΟΚ (Εθνικό στάδιο Καρπενησίου, 18/11, 15:00-4η αγωνιστική).

15

Η Μυρίκη κέρδισε δίκαια όμως δεν ικανοποίησε σε καμία περίπτωση με την απόδοσή της. Το γρήγορο γκολ δεν έφερε άνεση στις κινήσεις της παρά την καθολική υπεροχή της στο πρώτο μέρος, αλλά φλυαρία και εφησυχασμό. Είχε 1-2 ακόμα ευκαιρίες ωστόσο το 0-1 ήταν το σκορ το ημιχρόνου.

Στο β’ μέρος ο ΠΑΟΚ κέρδισε τις εντυπώσεις, καθώς σταδιακά έβγαλε ορισμένους καλούς συνδυασμούς και απείλησε για την ισοφάριση. Δεν το πέτυχε και μόλις έγινε το 0-2 το παιχνίδι έληξε ουσιαστικά.

2

Κυριότερες στιγμές
1ο ημίχρονο: Στο 5’, φάουλ του Συγκελόπουλου από αριστερά, ο Τριανταφύλλου εξ’ επαφής στο δεύτερο δοκάρι με προβολή πέτυχε το 0-1. Στο 21’, ο Τριανταφύλλου σε ρόλο δημιουργού σέντραρε, ο Κωστής πάσαρε στον Συγκελόπουλο, που σούταρε αλλά η μπάλα βρήκε σε αμυνόμενο και πέρασε κόρνερ. Στο 28΄, ο Ζαχαράκης σέντραρε χαμηλά από δεξιά και ο Κωστής σε κενή εστία έστειλε τη μπάλα πάνω από το τέρμα!
3

2ο ημίχρονο: Στο 53’, χαμηλό σουτ του Κωστή από τον άξονα μπλόκαρε ο Παπαϊωάννου, ενώ στο 65’, προσπάθεια του Συγκελόπουλου από κοντά πέρασε εκτός εστίας. Στο 69’, φάουλ του Γκριμόπουλου από θέση έξω αριστερά, ο Μίλης πήρε τη μακρινή κεφαλιά (λίγο μέσα από την περιοχή), που πέρασε ελάχιστα άουτ.

Στο 74’, σέντρα Τσίπρα, βολέ στην κίνηση από Τσιάμη, πέρασε εκτός από την εστία, ενώ αμέσως μετά σε λάθος της άμυνας ο Γκριμόπουλος στην αντεπίθεση ανακόπηκε σωτήρια από τον Νούλα. Στο 81’, ο Τριανταφύλλου μοίρασε από δεξιά στον Σταμούλη, που με κοντινό πλασέ σημείωσε το τελικό 0-2, ενώ λίγο μετά κεφαλιά με τους ίδιους πρωταγωνιστές έφυγε άουτ.

4

Το φιλμ του αγώνα

Γκολ: (5’) Τριανταφύλλου, (81’) Σταμούλης. Διακριθέντες: Τριανταφύλλου, Συγκελόπουλος- Ρουμελιώτης, Γκριμόπουλος.

4

Στο… παρασκήνιο

* Δεύτερη σερί και συνολικά νίκη για Μυρίκη, με μηδέν γκολ παθητικό.

* Δύο γκολ και μάλιστα με πανομοιότυπο τρόπο πέτυχε σε ισάριθμες συμμετοχές του στο φετινό πρωτάθλημα ο Σταμούλης.

5

* Στο Ραπτόπουλο ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις του για τον πρώτο γύρο ο ΠΑΟΚ και κόντρα στον Αίολο η Μυρίκη.

* Σε εκκρεμότητα ο β' ημιτελικός ΠΑΟΚ-Αίολος, καθώς οι “τζιαλομπλού” μετά το 5-0 του πρώτου αγώνα βρίσκονται ήδη στον τελικό.

6

Συνθέσεις ομάδων

ΠΑΟΚ (Γ. Χρυσαφόπουλος): Παπαϊωάννου, Χόντζα, Τόλης (46’ Κατσαρός), Τσάρας, Τσάκνης, Μίλης (82’ Κουρκούνης), Καώνης (60’ Μαντζιούτας), Ρουμελιώτης, Γκριμόπουλος, Ρέπας, Παπαροϊδάμης (46’ Ζανιάς).

Μυρίκη (Δ. Αντωνίου): Νούλας, Ζαχαράκης, Πατρώνης, Ίβρος (60’ Σταμούλης), Σκοτίδας, Τσιλίκας (46’ Τσίπρας), Μπουμπουρής (71’ Τσιάμης), Κωστής (64’ Λαθύρης), Τριανταφύλλου, Τάσιος, Συγκελόπουλος.

Διαιτητής: Σπύρος Μπύρος. Βοηθοί: Δημήτρης Κουρλός-Στέλιος Σώμαλης (ΕΠΣ Ευρυτανίας)

10

11

7

12

1

13

14

9

17

17

8

16

Βαθμολογία 

1. ΠΟΤΑΜΙΑ 10β.

2. ΑΙΟΛΟΣ 8β.

3. ΦΡΑΓΚΙΣΤΑ 7β

4. ΜΥΡΙΚΗ 6β 

5. ΡΑΠΤΟΠΟΥΛΟ 3β.

6. ΠΑΟΚ 0β.