Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

ev media-logo

Γ΄Εθνική: Δύσκολη αποστολή για τον ΑΠΟΚ στο Εθνικό στάδιο - Κόντρα στη Θήβα το Βελούχι για το βαθμό ή τους βαθμούς

Ο ΑΠΟΚ μετράει δύο σερί ήττες, μία εντός έδρας από τα Σέλλανα και εκτός από τα Φάρσαλα και όπως είναι λογικό κάθε παιχνίδι παίρνει χαρακτήρα τελικού για τους Ευρυτάνες.

2

Αυτή τη φορά, με τη δύναμη του κόσμου που πρέπει να στηρίξει τον ιστορικό σύλλογο και το Βελούχι θα επιδιώξει να πάρει το καλύτερο από το παιχνίδι κόντρα, ωστόσο, σε ένα αρκετά δυνατό σύνολο, όπως αυτό της Θήβας.

Διαιτησία

Το παιχνίδι που θα αρχίσει στις 15:00 σήμερα 26/11/2017 για την 10η αγωνιστική της Γ' Εθνικής κατηγορίας θα διευθύνει ο Δημήτρης Γκιάφης, με βοηθούς τους Γρηγόρη Κακατσίδη και Κώστα Λύσσαρη της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας.Παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο Σπύρος Γουργιώτης (Φθιώτιδας).

Απόντες και... επιστροφές

Το Βελούχι θα στερηθεί για πρώτη φορά τις υπηρεσίες του στόπερ Γιαουπλάρι που έχει υποστεί θλάση και του μέσου Κατσαδούρου, που συμπλήρωσε κάρτες.

Αντίθετα επιστρέφει στη δράση, 'με... ρίσκο", όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο μέσος (και ενίοτε λίμπερο, πιθανότατα και σήμερα) Ζαραβέλης, που είχε υποστεί θλάση στην εντός έδρας ήττα με 3-1 από τον Αστέρα Ιτέας για την 6η αγωνιστική και ο ηγετικός Μπακαλίδης, που δεν έπαιξε στο ματς με τα Φάρσαλα, λόγω ενοχλήσεων στην προθέρμανση.

Οι γνώριμοι Βοιωτοί

Η Θήβα δεν έρχεται για πρώτη φορά στο Καρπενήσι, καθώς προ διετίας είχε επικρατήσει με 2-1 του Αιόλου και πέρσι με 5-2 για τα μπαράζ ανόδου, ενώ διανύει τη δεύτερη σερί σεζόν της στη Γ' Εθνική και 8η συνολικά.

Προπονητής του Α.Ο.Θ. είναι ο Δραμινός Θοδωρής Παχατουρίδης, ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού (1988-'95) και της Εθνικής (1987-'92), ενώ έχει κοουτσάρει μεταξύ άλλων τα μικρές ηλικιακά κατηγορίες του "γαλανόλευκης" (2009-'14).

Επίσης...

* Ο ΑΠΟΚ είναι στην τελευταία θέση του πίνακα με 6 βαθμούς, ενώ μόλις 3 περισσότερους έχει η Θήβα, που καταλαμβάνει την τελευταία θέση που οδηγεί στον υποβιβασμό. Πάνω από τη ζώνη βρίσκονται τα Σέλλανα με 11 βαθμούς.
* Χρηματικά πρόστιμα επιβλήθηκαν τόσο σε ΑΠΟΚ: 517 ευρώ στον αγώνα με τον Αστέρας Ιτέας, όσο και σε Θήβα: 984 ευρώ στον αγώνα με τη Νίκη Βόλου.

Τα άλλα παιχνίδια του 4ου ομίλου

Νίκη Βόλου-Αλμυρός

Αστέρας Ιτέας-Σέλλανα

Ρήγας Φεραίος-Οπούντιος Μαρτίνου

Αμβρυσσέας Διστόμου-Ολυμπιακός Βόλου

Διγενής Νεοχωρίου-Αχιλλέας Φαρσάλων

Ρεπό: ΝΠΣ Βόλος

omadesgethnikh