Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

ev media-logo

"Βόμβα" από τον Πρόεδρο Χρήστο Γαλανό - Αποφάσισε την απόσυρση της Φραγκίστας από το Πρωτάθλημα της ΕΠΣ Ευρυτανίας

«Το Δ.Σ. του Α.Π.Ο. Δυτικής Φραγκίστας μετά από συμβούλιο που πραγματοποίησε αποφάσισε ο ποδοσφαιρικός σύλλογος να αποσυρθεί από τη συνέχεια του Πρωταθλήματος.
Για το Δ.Σ. ο Πρόεδρος Χρήστος Γαλανός»

GALANOSXR

Με αυτή την λιτή ανακοίνωση ο Πρόεδρος της Δυτικής Φραγκίστας Χρήστος Γαλανός ανακοίνωσε την απόσυρση της ομάδα του από το πρωτάθλημα.

Ο Πρόεδρος κ. Γαλανός είχε από καιρό στο μυαλό του να πάρει τη συγκεκριμένη απόφαση και το έκανε πράξη την Κυριακή πριν από τον αγώνα με την Ποταμιά, ανακοινώνοντάς το στους παίχτες του μέσα στα αποδυτήρια. Αυτό έγινε όταν είδε την ανταπόκριση των παιχτών του στο ματς, καθώς μετά βίας κατέβασε 11αδα και όπως φαίνεται αυτό αποτέλεσε το "κύκνειο άσμα".

Ο κ. Γαλανός όπως τόνισε σε επικοινωνία μας αποφάσισε αρχικά να σταματήσει την ενασχόλησή του με το ποδοσφαιρικό τμήμα, καθώς δεν είδε καμία βοήθεια και στήριξη μέσα στο σύλλογο από τα άλλα μέλη του Δ.Σ., όμως σήμερα (27/11), αποφάσισε να αποσύρει την ομάδα του από το πρωτάθλημα.

Η επιτροπή πρωταθλήματος έχει ήδη λάβει γνώση του θέματος και έχει επικοινωνήσει με τον Πρόεδρο κ. Γαλανό. Όπως είναι φυσικό η... βόμβα έχει απασφαλιστεί και αναμένονται εξελίξεις εντός των ημερών.