Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

ev media-logo

Γ' Εθνική κατηγορία: Δύσκολο παιχνίδι για το Βελούχι στο Πανθεσσαλικό στάδιο - "Τελικό" χαρακτηρίζουν το παιχνίδι οι γηπεδούχοι της Νίκης Βόλου

Εξαιρετικά δύσκολη εξόρμηση η σημερινή για τον ΑΠΟΚ, καθώς φιλοξενείται στον Βόλο από τη Νίκη.

2

Το παιχνίδι είναι πολύ δύσκολο για τους Πρωταθλητές Ευρυτανίας, που θα αγωνιστούν χωρίς άγχος κόντρα σε ένα πολύ δυνατό αντίπαλο. Ίσως παίξει ο βασικός στόπερ Γιαουπλάρι, στα... πιτς ο παγκίτης Μπόγδανος. Εξέτισε και επιστρέφει από τιμωρία ο Κατσαδούρος, ενώ θα απουσιάζει ο εξτρέμ Γενιτσαρόπουλος.

Δύσκολο φινάλε περιλαμβάνει ο πρώτος γύρος για τον ΑΠΟΚ, που μετά τη Νίκη Βόλου, θα επιστρέψει στον Βόλο για να παίξει με τον πρωτοπόρο ΝΠΣ, ενώ στο φινάλε του πρώτου γύρου φιλοξενεί τον Αμβρυσσέα Διστόμου στο Καρπενήσι

Η τριάδα

Διαιτητής της αναμέτρησης για την 11η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής είναι ο Λάμπρος Μπεκιάρης (Καρδίτσας) με βοηθούς τους Λευτέρη Βογιατζή (Καρδίτσας) και Κωνσταντίνο Μανασή (Τρικάλων).

Μείον τρεις… συν τρεις

Από ήττα (0-1) από τον Αλμυρό εντός έδρας προέρχεται η Νίκη Βόλου, που σίγουρα αποτελεί απώλεια εκτός προγράμματος, όμως την Παρασκευή 1/12 δικαιώθηκε στην έφεση που κατέθεσε για το παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής με τον Οπούντιο Μαρτίνου και πήρε το ματς της 5ης αγωνιστικής στα… χαρτιά με σκορ 0-3 ά.α.

Τελικό χαρακτηρίζουν το παιχνίδι με το Βελούχι οι άνθρωποι της Νίκης Βόλου, που μετράει 4 νίκες - 2 ισοπαλίες - 3 ήττες, συμπεριλαμβανομένου του αγώνα με το Μαρτίνο. Μόνο νίκη βλέπει το σύνολο των Μπούις και Ξηροφώτου στο σημερινό παιχνίδι που αρχίζει στις 15:00 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Ευρυτάνες στα Σέλλανα

Ευρυτανική τριάδα θα διευθύνει τον αγώνα ΑΟ Σελλάνων-Ρήγας Φεραίος. Συγκεκριμένα, στο Προάστιο διαιτητής θα είναι ο  Κωνσταντίνος Διώτης, με βοηθούς τους Δημήτριο Κουρλό και Σπύρο Μπύρο, ρέφερι που ανήκουν στην Ένωση Ευρυτανίας.