Σάββατο, 18 Μαΐου 2024

ev media-logo

Μετά τους Κορυσχάδες, το Κανάλι της Βουλής πραγματοποίησε γυρίσματα και στην Παλιά Βίνιανη, όπου συγκροτήθηκε η Κυβέρνηση του Βουνού

«Φώτα! Κάμερα! Πάμε! Στο ιστορικό χωριό των Κορυσχάδων, και πιο ειδικά στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης, βρέθηκε, την Τρίτη 28/11, συνεργείο από τον τηλεοπτικό σταθμό της Βουλής», έγραφαν την περασμένη εβδομάδα τα «Ευρυτανικά Νέα».

biniani-kanali-bouli1

Μία ημέρα αργότερα, την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου η ομάδα του τηλεοπτικού σταθμού της Βουλής των Ελλήνων βρέθηκε στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης στη Βίνιανη. Σκοπός των ανθρώπων του σταθμού ήταν να πραγματοποιήσουν γυρίσματα για λογαριασμό του ντοκιμαντέρ «200 χρόνια Κοινοβουλευτικής Αντιπροσώπευσης», που θα προβάλει τους επόμενους μήνες το κανάλι της Βουλής. Τα γυρίσματα του ντοκιμαντέρ έγιναν τόσο στον εξωτερικό όσο και στον εσωτερικό χώρο του Μουσείου.

«Ο δημοσιογράφος κ. Τάκης Κάμπρας κατέγραψε με αντικειμενικότητα και ακρίβεια το ιστορικό γεγονός που πραγματοποιήθηκε στις 10 Μάρτη του 1944, στο Δημοτικό Σχολείο της Παλαιάς Βίνιανης, δηλαδή την συγκρότηση και την πρώτη συνεδρίαση των μελών της Κυβέρνησης του Βουνού. Ο Δήμος Αγράφων ευχαριστεί θερμά το κανάλι της Βουλής των Ελλήνων και όλους τους συντελεστές της παραγωγής», σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση.