Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

ev media-logo

Σε 13 λεπτά δέχθηκε 4 γκολ. Βαριά ήττα με 5-1 γνώρισε ο ΑΠΟΚ από το ΝΠΣ Βόλο. Την Κυριακή υποδέχεται τον Αμβρυσσέα Διστόμου

Με το βαρύ σκορ 5 - 1 επέστρεψε από τον Βόλο ο ΑΠΟΚ. Από τον πρωτοπόρο της κατηγορίας, μια από τις καλύτερες ομάδας της Γ’ Εθνικής, τον ΝΠΣ Βόλου, η ήττα φάνταζε φυσιολογική. Εξάλλου, το ματς κρίθηκε ήδη από τα πρώτα λεπτά, ενώ το Βελούχι δεν τα παράτησε ακόμη και μέχρι το τελευταίο λεπτό.

NPS-bolou-apok-5-1

Μαθηματικά η ομάδα του Καρπενησίου έχει ακόμη ελπίδες να παραμείνει στην κατηγορία, αλλά για να συμβεί αυτό, πρέπει στον 2ο  γύρο του πρωταθλήματος να συμβούν πολλά κυρίως… μεταφυσικά. Η ελπίδα παραμένει ζωντανή, αλλά το ερώτημα -μετά και την προχθεσινή βαριά ήττα- είναι αν η ομάδα πλέον θέλει να παραμείνει στην κατηγορία και κυρίως αν μπορεί.

Το Βελούχι κατέβηκε στο γήπεδο με τακτική άμυνας. Όλοι πίσω. Στόχος ήταν να μην δεχθεί γκολ, αλλά οι αντίπαλοι κατάφεραν να στηθούν με δύο συστήματα χωρίς φόβο για τα μετόπισθεν και με επιθετική στρατηγική να “πάρουν” το ματς από την πρώτη στιγμή, και το κατάφεραν. Μέσα σε 13 λεπτά. Από το 25’ μέχρι το 40’ λεπτό ο ΑΠΟΚ δέχθηκε 4 γκολ.

Τέσσερα γκολ σε 13'!

Σύμφωνα με τοπικά μέσα του Βόλου, “... η συντριπτική υπεροχή του ΝΠΣ Βόλος απέδωσε καρπούς στο 25', με τον Πίτου Γκαρσία να σεντράρει από τα δεξιά, την κεφαλιά του Μάντζη να αποκρούει ο Ρεσίτης, με τον επιθετικό των γηπεδούχων να παίρνει το "ριμπάουντ" και με πλασέ να ανοίγει το σκορ. Δύο λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι διπλασίασαν τα τέρματά τους με δυνατό σουτ του Ζέρη από το ύψος της μεγάλης περιοχής ενώ στο 32' ήταν η σειρά του Πιαστόπουλου να βρει δίχτυα με σουτ εκτός περιοχής. Το 4-0 διαμόρφωσε ο Μαρσέλο Πέντα στο 40' με εκτέλεση φάουλ που δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον τερματοφύλακα του ΑΠΟΚ. Το τελικό 5 - 1 διαμορφώθηκε στο 75' με κεφαλιά του Δημόπουλου σε κόρνερ του Ντόση. (goalpost.gr)”.

Την Κυριακή εντός με το Δίστομο

Η επόμενη αγωνιστική θα διεξαχθεί την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου, με το «Βελούχι» να επιστρέφει στην έδρα του, υποδεχόμενος τον ΑΠΟ Αμβρυσσέα Διστόμου. Οι φιλοξενούμενοι πραγματοποιούν μια αξιόλογη πορεία στη Γ’ Εθνική και έχοντας συγκεντρώσει 17 βαθμούς φιγουράρουν στην έκτη θέση του βαθμολογικού πίνακα του 4ου ομίλου.

Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου και θα ξεκινήσει στις 15.00 το μεσημέρι.