Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

ev media-logo

Δωρεά εκτυπωτικών αναλωσίμων της εταιρείας “PWU ΕΚΤΥΠΩΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.” προς την Αστυνομική Διεύθυνση Ευρυτανίας

Σε μια γενναιόδωρη προσφορά προς την Αστυνομική Διεύθυνση Ευρυτανίας, προχώρησε την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017, η γνωστή στην Ευρυτανία εταιρεία αναλώσιμων μελανιών και ειδών για εκτυπωτές, “PWU ΕΚΤΥΠΩΤΙΚΗ I.K.E.” του κ. Γεωργίου Υφαντή μέσω του καταστήματος “Print With Us”, που βρίσκεται επί της οδού Χαριλάου Τρικούπη 16, στο Καρπενήσι, διαθέτοντας ως δωρεά ποσότητα εκτυπωτικών αναλωσίμων και φωτοαντιγραφικού χαρτιού για την κάλυψη των αναγκών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ευρυτανίας.

pwu-dorea-astynomia-dekembrios2017

Με δεδομένη τη δημοσιονομική κατάσταση της Χώρας μας, η οποία επιβάλλει τη δραματική μείωση των κονδυλίων του Υπουργείου Εσωτερικών, τα οποία διατίθενται για την προμήθεια υλικών και μέσων στην Ελληνική Αστυνομία, η εταιρεία “PWU ΕΚΤΥΠΩΤΙΚΗ I.K.E.” και ο κ. Υφαντής έδειξαν έμπρακτα την στήριξή τους στην Ελληνική Αστυνομία.

Την περασμένη Τετάρτη, λίγο μετά τις 11.00 το πρωί, οι υπεύθυνοι του καταστήματος Καρπενησίου, βρέθηκαν στην έδρα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ευρυτανίας στο Καρπενήσι, όπου συναντήθηκαν με τον Αστυνομικό Διευθυντή Ευρυτανίας, κ. Γιάννη Νικοπολίδη, στον οποίο παρέδωσαν μονάδες συμβατών ανταλλακτικών τόνερ γνωστών εταιρειών και πακέτα φωτοτυπικού χαρτιού Α4, ικανές ποσότητες για τις ανάγκες της υπηρεσίας.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η εταιρεία του Ευρυτάνα επιχειρηματία κ. Γεωργίου Υφαντή παρέχει δωρεάν προϊόντα της εταιρείας “PWU” στην Αστυνομική Διεύθυνση Ευρυτανίας. Συγκεκριμένα, την Τρίτη 11 Ιουλίου 2017, ο ίδιος ο κ. Υφαντής και συνεργάτες του παρέδωσαν σημαντική ποσότητα εκτυπωτικών αναλωσίμων, τονίζοντας τη σημαντική προσφορά των Υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας στο κοινωνικό σύνολο.

Η Αστυνομική Διεύθυνση Ευρυτανίας, ευχαρίστησε την εταιρεία για τη δωρεά της και επισήμανε πως αντίστοιχες ενέργειες ενισχύουν σημαντικά το έργο των ενστόλων, δυναμώνουν τη σχέση ανάμεσα στους πολίτες και την αστυνομία και αποδεικνύουν πως η σύμπραξη ιδιωτικής πρωτοβουλίας και δημόσιου τομέα μπορεί να παράξει έργο.

Η εταιρεία, μεταξύ άλλων, εισάγει και διαθέτει απολύτως καινούρια (όχι αναγομωμένα) συμβατά μελάνια ink και τόνερ όλων των εταιρειών (HP, Lexmark, Samsung κτλ), σε τιμές έως και 5 φορές χαμηλότερα (από τα αντίστοιχα εργοστασιακά) και με ένα χρόνο εγγύηση, μελανοταινίες όλων των τύπων, διαφανείς ή μη ταινίες συσκευασίας πλάτους 5 εκατοστών, 55 έως και 92 μέτρων και αποκλειστικής εισαγωγής τυπογραφικό χαρτί (e-paper) εξαιρετικής ποιότητας και λευκότητας Α3 και Α4, σε τιμή έως και 50% χαμηλότερη, όπως επίσης και τους εκτυπωτές PANTUM στην Ελληνική αγορά.

Να θυμίσουμε ότι το κατάστημα στο Καρπενήσι, άνοιξε επίσημα για το κοινό στις 21 Αυγούστου 2017, παρέχοντας όλα τα προϊόντα της εταιρείας στους Ευρυτάνες καταναλωτές.