Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

ev media-logo

«Εύγε Γιάννη!». Ο Τάκης Κόγιας συγχαίρει τον Γιάννη Αντωνίου για την πρόκρισή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Για πρώτη φορά στην ιστορία, η Ευρυτανία θα εκπροσωπηθεί σε Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες. Ο πρωταθλητής χιονοδρομίας Γιάννης Αντωνίου, από το Καρπενήσι, κέρδισε επάξια την πρόκριση για τους αγώνες που θα γίνουν το διάστημα 9-25 Φεβρουαρίου στην κομητεία Πιόνγκτσανγκ της Νοτίου Κορέας.

 kogias-antoniou-collage1

Συγχαρητήριο μήνυμα για την πρόκριση του 23χρονου Γιάννη έστειλε στα «Ευρυτανικά Νέα» ο Τάκης Κόγιας, ιστορικό μέλος του ΕΟΣ Καρπενησίου (όπου ανήκει από παιδί ο Αντωνίου). Μάλιστα, οι δυο τους συμμετείχαν στη λαμπαδηδρομία που έγινε στο Καρπενήσι το 2013, για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς του Σότσι.

Στην επιστολή του αναφέρει τα εξής:

«Απευθύνω τα συγχαρητήριά μου στον Γιάννη Αντωνίου, για την πρόκρισή του στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες, με επιδόσεις πρωτόγνωρες για Έλληνα χιονοδρόμο.

Η σειρά των αγώνων πρόκρισης είχε διάρκεια δέκα εννέα (19) μήνες, απέναντι σε μεγάλους αντιπάλους για τη μία και μοναδική θέση που δικαιούται η Ελλάδα στα αγωνίσματα καταβάσεων ανδρών.

Οι προσπάθειες, οι κόποι και οι θυσίες τόσο δικές σου, όσο και της οικογένειάς σου, με συμπαραστάτη τον άξιο, μεθοδικό και ακούραστο προπονητή σου κ. Στέργιο Πάππο, βοήθησαν να ξεπεράσεις την αδικία του 2014 και έφεραν το ποθούμενο αποτέλεσμα.

Γιάννη σ΄ ευχαριστώ για τη συγκίνηση και τη χαρά που έδωσες σε όλους τους φίλους της αγωνιστικής χιονοδρομίας και την τιμή στο ιστορικότερο αθλητικό σωματείο της πόλης μας, τον ΕΟΣ Καρπενησίου.

Σου εύχομαι οι κόποι σου να αποφέρουν και πολλές υψηλές διακρίσεις στο μέλλον.

Καλούς αγώνες


Τάκης Κόγιας»