Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

ev media-logo

Τον Διγενή Νεοχωρίου υποδέχεται ο ΑΠΟΚ την Κυριακή (4/2), για την 18η αγωνιστική του 4ου Ομίλου

digenis-apok-1-0

Μπορεί η υπόθεση της σωτηρίας για τον ΑΠΟΚ να μοιάζει «τελειωμένη» εδώ και αρκετές αγωνιστικές, καθώς η ομάδα από το Καρπενήσι έχει συγκεντρώσει μόλις έξι βαθμούς στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας (σε 17 αγ.), ωστόσο στο στρατόπεδο του Βελουχιού άπαντες αντιλαμβάνονται τη σημασία να δείχνει ο σύλλογος ανταγωνιστικό πρόσωπο κάθε βδομάδα, όπου και αν αγωνίζεται. Με «ψηλά το κεφάλι» ήρθε για το Βελούχι η ήττα της περασμένης αγωνιστικής στο Μαρτίνο (2-1), ενώ ο προσεχής αγώνας αποτελεί για το σύνολο του Γιάννη Φλωράκη ευκαιρία για επιστροφή (ύστερα από καιρό) στη βαθμολογική συγκομιδή.

Ο ΑΠΟΚ υποδέχεται τον Διγενή Νεοχωρίου, την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2018, στις 15.00, στο Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου, σε μια αναμέτρηση όπου το φαβορί είναι οι φιλοξενούμενοι, που ωστόσο δεν «τρομάζουν» το Βελούχι. Ο Διγενής βρίσκεται δύο θέσεις πιο πάνω από τον ΑΠΟΚ (11η θέση), με 13 βαθμούς σε 17 αγωνιστικές.

Στον Α' γύρο, το Βελούχι είχε λυγίσει στο 84', χάνοντας με 1-0, με τους γηπεδούχους να ασκούν έντονη πίεση και να χάνουν αρκετές ευκαιρίες πριν λυτρωθούν με το νικητήριο τέρμα.

Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο Δημήτριος Κουφογιάννης (Φωκίδας), με 1ο Βοηθό τον Χαράλαμπο Χλεμπογιάννη (Φωκίδας) και 2ο Βοηθό τον Νικογιάννη Τσιπούρα (Φωκίδας). Παρατηρητής θα είναι ο Σπυρίδων Γουργιώτης(Φθιώτιδας).