Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

ev media-logo

Αναχώρησε για τη Νότια Κορέα ο Ευρυτάνας Γιάννης Αντωνίου, μέλος της Εθνικής Ομάδας Χιονοδρομίας

Αναχώρησαν το μεσημέρι σήμερα, Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου, για τη Νότια Κορέα και τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς, οι Γιάννης Αντωνίου (ΕΟΣ Καρπενησίου), Απόστολος Αγγέλης, Σοφία Ράλλη, και Μαρία Ντάνου.

antoniou elliniki_apostoli_anaxorisi

Η Εθνική ομάδα της χιονοδρομίας, με δύο αθλητές και δύο αθλήτριες, πέταξε για τη Νότια Κορέα, για τους XXIII Χειμερινούς Ολυμπιακούς οι οποίοι θα ξεκινήσουν την προσεχή Παρασκευή 9/2 και θα ολοκληρωθούν το Σάββατο 24/2.

Ο Γιάννης Αντωνίου και η Σοφία Ράλλη από τα αλπικά, ο Απόστολος Αγγέλης και η Μαρία Ντάνου από τους δρόμους αντοχής, είναι οι τέσσερις Έλληνες πρωταθλητές και πρωταθλήτριες που θα εκπροσωπήσουν την χώρα μας.

Όπως αναφέρει το sportsonline.gr, στόχος των τεσσάρων είναι να ξεπεράσουν τους εαυτούς τους και να έχουν πλασαρίσματα - θέσεις, κάτω δηλαδή από το Νο 50.

Αρχηγός της αποστολής είναι ο εκπρόσωπος της ΕΟΧΑ στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, Βασίλης Κατσώρας, και εκτός από την 4άδα των αθλητών σε αυτή μετέχουν επίσης ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Χειμερινών Αθλημάτων, Δημοσθένης Γυρούσης, και οι προπονητές, Στέργιος Πάππος και Τιμολέων Τσουρέκας.

Πλήρες ρεπορτάζ στα "Ευρυτανικά Νέα" της Τετάρτης 7 Φεβρουαρίου 2018