Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

ev media-logo

10η σερί ήττα για τον ΑΠΟΚ στη Γ’ Εθνική. Έχασε (και) από τον Διγενή Νεοχωρίου με 1-2, στο Καρπενήσι - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Με τους τρεις βαθμούς της νίκης έφυγε από το Καρπενήσι ο Διγενής Νεοχωρίου, καταφέρνοντας να επικρατήσει απέναντι στην ευρυτανική ομάδα, αυτή τη φορά στο Καρπενήσι με 1 - 2. Ο ΑΠΟΚ απεναντίας, φαίνεται να καταρρέει πλέον και ψυχολογικά χωρίς να διαφαίνεται αγωνιστικά καμία βελτίωση.1

Με την ήττα του αυτή το Βελούχι, μετρά πλέον… 10 συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής που φέτος συμμετέχει για πρώτη φορά στην ιστορία της, η αγαπημένη ομάδα του Καρπενησίου, με θυσίες από την πλευρά της διοίκησης και με αγωνιστική διάθεση από την πλευρά των παιχτών. Χωρίς αποτέλεσμα όμως. Αλλά… η προσπάθεια μετράει.

Η νέα ήττα του ΑΠΟΚ από τον Διγενή, στον δεύτερο στο πρωτάθλημα μεταξύ τους αγώνα, που έγινε στα πλαίσια της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος την Κυριακή 4/2/2018 στις 3 το μεσημέρι στο Γήπεδο Καρπενησίου (αναλυτικό ρεπορτάζ για τον αγώνα μπορείτε να διαβάσετε στα «Ευρυτανικά Νέα» που κυκλοφορούν).

Η επόμενη αγωνιστική (19η της Γ’ κατηγορίας του 4ου ομίλου), για το Βελούχι είναι την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018 στην Ιτέα, απέναντι στον Αστέρα Ιτέας, μια ομάδα που βρίσκεται στην 6η θέση με 25 βαθμούς. Αντίθετα το Βελούχι παραμένει τελευταίο με 6 βαθμούς.

3

2

4

5

6

7

8

9