Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

ev media-logo

Διακρίσεις σε διεθνές πρωτάθλημα kick boxing στην Αθήνα, για τον Α.Σ.Τ.Κ.Ν. Ευρυτανίας (συμμετοχές & αποτελέσματα)

Σε ένα από τα μεγαλύτερα διεθνή πρωταθλήματα, το ATHENS CHALLENGE 2018 (βαθμολογούμενο πρωτάθλημα υπό την αιγίδα της παγκόσμιας ομοσπονδίας kick - boxing WAKO) έλαβε μέρος ο τοπικός σύλλογος Α.Σ.Τ.Κ.Ν. Ευρυτανίας.taekwondo-athens-challenge-2018

Με συμμετοχή πάνω από 2.000 αθλητές από όλες τις χώρες, οι αθλητές του συλλόγου κατάφεραν και πάλι να βρεθούν στο βάθρο, και συγκεκριμένα:

Η Ζαρμακούπη Σεμέλη κατέκτησε 2 ασημένια και 2 χάλκινα μετάλλια στα - 46kg και - 50kg. Ο Γραμματίκας Οδυσσέας κατέκτησε 1 ασημένιο μετάλλιο στα 63kg. Η Δροσίνη Αλεξάνδρα κατέκτησε 1 ασημένιο και 1 χάλκινο μετάλλιο στα 55kg. Ο Μαρκέτος Διονύσης κατέκτησε 2 χρυσά μετάλλια στα 8-10yld και ο Ντρίβας Θανάσης κατέκτησε 1 χάλκινο μετάλλιο στα 57kg.

Η Αρωνιάδα Κωνσταντίνα και η Σδούγα Αλεξάνδρα δεν κατάφεραν να ανέβουν στο βάθρο μετά από 4 δύσκολους αγώνες με τα φαβορί των κατηγοριών τους. Το βάπτισμα του πυρός, αφού συμμετείχαν πρώτη φορά σε αγώνες με πολύ καλή παρουσία, πήραν ο Παπαδάτος Αλέξανδρος και ο Νόρετσι Τζούλιο.

Τους αθλητές συνόδευσε ο προπονητής του συλλόγου Ζαρμακούπης Σταύρος και αρκετοί γονείς.