Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

ev media-logo

Ολοκλήρωσε την παρουσία του στους Ολυμπιακούς ο Γιάννης Αντωνίου, που δεν τερμάτισε στο Σλάλομ. Το μήνυμα του 23χρονου Ευρυτάνα

Με μια θέση στην κορυφαία 50άδα (46η θέση στο Γιγαντιαίο Σλάλομ) και μια ακύρωση, μα κυρίως γεμάτος με εμπειρίες από το υψηλότερο επίπεδο του αλπικού σκι, θα γυρίσει από την Πιοντσάνγκ της Ν. Κορέας και τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες ο Γιάννης Αντωνίου. antoniou-korea-ellada1

Ο 23χρονος αθλητής του ΕΟΣ Καρπενησίου αγωνίστηκε ξημερώματα Πέμπτης (22/2) στο Σλάλομ, ωστόσο δεν κατάφερε να πάρει κατάταξη· στην 1η κατάβαση ακυρώθηκε αφού «καβάλησε» πόρτα μετά το μέσο της διαδρομής. Η τελική κατάταξή του ήταν στην 75η θέση.

Είναι ενδεικτικό πως στον αγώνα δεν τερμάτισαν οι… 52 από τους 108 χιονοδρόμους (λιγότεροι από τους μισούς), δείγμα του απρόβλεπτου χαρακτήρα των αλπικών αγωνισμάτων, αλλά και της πίεσης και του ανταγωνισμού που υπάρχει σε κάθε διαδρομή. Εκτός αγώνα έμειναν ακόμα και τα κορυφαία ονόματα του αθλήματος, ο Marcel Ηirscher και Henrik Κristoffersen.

antoniou-slalom-ekkinisi2

Ο Ευρυτάνας ανάρτησε και σχετικό μήνυμα για την παρουσία του στην Πιοντσάνγκ, γράφοντας τα εξής:

«Δυστυχώς σήμερα στο σλάλομ δεν κατάφερα να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό… παρόλα αυτά χαίρομαι για την 46η θέση στο γιγαντιαίο γιατί ξέρω ότι μπορώ να την βελτιώσω στο μέλλον! 

Σίγουρα έμαθα πολλά και θέλω να συνεχίσω σε ακόμα υψηλότερο επίπεδο.».