Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

ev media-logo

Δείτε σε ΒΙΝΤΕΟ την απονομή του Κυπέλλου στον ΑΠΟΚ. Τα επινίκια των παικτών και τα μετάλλια στις δύο ομάδες

Ξέφρενοι πανηγυρισμοί ακολούθησαν τη νίκη του ΑΠΟΚ επί του Αιόλου (2-0) και την κατάκτηση του Κυπέλλου ΕΠΣ Ευρυτανίας. Ο τελικός διεξήχθη το απόγευμα της Τετάρτης 22 Φεβρουαρίου, στο Στάδιο Καρπενησίου.

aponomi kupellou.avi_snapshot_00.11_2018.02.22_12.01.57

Οι παίκτες του Βελουχιού, «πληγωμένοι» από τις συνεχείς ήττες στην απαιτητική Γ’ Εθνική, ήθελαν να προσθέσουν στη συλλογή τους το 19o Κύπελλο για τον σύλλογο -και τελικά τα κατάφεραν, επικρατώντας του Αιόλου με 2-0 με γκολ των Μπακαλίδη (64’) και Κακκάβα (83’).

Η απονομή του Κυπέλλου στον τροπαιούχο ΑΠΟΚ έγινε κάτω από βροχή, με τον Πρόεδρο της ΕΠΣ Ευρυτανίας κ. Γιώργο Παπαντζίμα να δίνει την κούπα στον αρχηγό της ομάδας, Άλεξ Μπακαλίδη, που αμέσως μετά έγινε ένα «κουβάρι» με τους συμπαίκτες, το προπονητικό τιμ και τη διοίκηση του «Ιστορικού». Τα μετάλλια στους νικητές απένειμε ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Ευρυτανίας κ. Άρης Τασιός.

Κύπελλο απονεμήθηκε και στον φιναλίστ ΑΙΟΛΟ, με τον κάπτεν Μπάμπη Τρινταφυλλόπουλο να παραλαμβάνει το τρόπαιο από τον δήμαρχο Καρπενησίου κ. Νίκο Σουλιώτη, ενώ τα μετάλλια έδωσε ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού δ. Καρπενησίου κ. Ταξιάρχης Κουτρομάνος. Η τελετή είχε ξεκινήσει με την απονομή αναμνηστικών μεταλλίων στους διαιτητές του τελικού από τον εκπαιδευτή διαιτησίας της ΕΠΣ κ. Γιάννη Καλύβα.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΝΟΜΗ