Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

ev media-logo

Πανελλήνια αναγνώριση για τον Νίκο Ντουφεκιά. Ο οδηγός της ΑΛΑΚ βραβεύτηκε για το περυσινό πρωτάθλημα στο drift Street Legal

Την περασμένη Παρασκευή, 9 Μαρτίου 2018, πραγματοποιήθηκαν οι απονομές της Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος (ΟΜΑΕ) στους διακριθέντες της περυσινής αγωνιστικής χρονιάς. Η εκδήλωση, που φιλοξενήθηκε στο αμφιθέατρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, είχε έντονο ευρυτανικό «χρώμα» καθώς εκ των βραβευθέντων ήταν ο Νίκος Ντουφεκιάς, οδηγός της Αγωνιστικής Λέσχης Αυτοκινήτου Καρπενησίου.ntoufekias collage_brabeio

Ο 25χρονος κατάφερε το 2017 να κατακτήσει το Πανελλήνιο Κύπελλο στην κατηγορία drift Street Legal, οδηγώντας εξαιρετικά στο σύνολο των αγώνων που πήρε μέρος, με σταθερότητα και συνέπεια σε κάθε διοργάνωση ανά την Ελλάδα. Η βράβευση της περασμένης Κυριακής αποτέλεσε για τον Ντουφεκιά ένα είδος ανταμοιβής και δικαίωσης για τους κόπους του, μια επιβράβευση για το ταλέντο που διαθέτει αλλά και μια σημαντική στιγμή για την ΑΛΑΚ, που είδε ένα «δικό» της παιδί στην κορυφή του αγωνίσματος.

«Το Καρπενήσι με αγκάλιασε»

Ο Νίκος Ντουφεκιάς σχολίασε τη βράβευσή του αναφέροντας, μεταξύ άλλων, τα εξής: «Με τον τρόπο αυτό (σ.σ τελετή απονομής ΟΜΑΕ) έκλεισε και κυριολεκτικά η αγωνιστική χρονιά του 2017! Μια απίστευτη χρονιά , με πολύ ένταση, συγκινήσεις, ανταγωνισμό, δυσκολίες την οποία ένα χρόνο πριν δεν μου περνούσε από το μυαλό πως μπορεί να εξελιχθεί!».

«Το Καρπενήσι όμως με ’αγκάλιασε’ σε αυτή την προσπάθεια και με ώθησε ακόμη περισσότερο στο να το πιστέψω και έπειτα να το κάνω πραγματικότητα, γιατί το να το θες δεν επαρκεί για να το καταφέρεις κιόλας! Πολλές επιχειρήσεις, μικρές αλλά και μεγαλύτερες, με ό,τι τρόπο μπορούσε ο καθένας, βοήθησε, κάτι που δεν το βλέπουμε συχνά στις μέρες μας», σημείωσε και στάθηκε ιδιαίτερα στη συμβολή του μηχανικού του, Χρήστου Γαλάνη.