Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

ev media-logo

Το Σάββατο (24/3) ο τελευταίος εντός έδρας αγώνας του ΑΠΟΚ. Αντιμετωπίζει τον πρωταθλητή ΝΠΣ Βόλου στο Καρπενήσι

Παραμονή της εθνικής επετείου, το Σάββατο 24 Μαρτίου 2018,  θα πραγματοποιηθεί η 25η -και προτελευταία- αγωνιστική του 4ου Ομίλου της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας, με τον ΑΠΟΚ να δίνει δίνει το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι του.apok-niki-volou-0-5

Βαριά ήττα με 0-5 γνώρισε ο ΑΠΟΚ από τη Νίκη Βόλου, στο Καρπενήσι (18/3)

Απέναντί του θα βρει τον πρωταθλητή του ομίλου, πανίσχυρο ΝΠΣ Βόλο, που έρχεται στο Καρπενήσι χωρίς άγχος, αφού έχει εξασφαλίσει την πρώτη θέση εδώ και αρκετές αγωνιστικές (θα συμμετάσχει σε μίνι πρωτάθλημα για την άνοδο στη FootballLeague).

Ίσως είναι και ένας λόγος οι φίλαθλοι του ΑΠΟΚ να βρεθούν στο γήπεδο Καρπενησίου καθώς η ομάδα του Βόλου αποτελεί περίπτωση ομάδας με πολύ καλούς παίχτες και μεγάλες φιλοδοξίες. Την ίδια ώρα, ο φίλαθλος κόσμος του Βελουχιού αξίζει να δώσει το τελευταίο του χειροκρότημα στους παίκτες της καρπενησιώτικης ομάδας, που παρότι ξεκίνησαν με αισιοδοξία στη Γ’ Εθνική, εντούτοις δεν κατάφεραν να φανούν ανταγωνιστικοί και περιορίστηκαν σε… χαμηλές πτήσεις.

Στον πρόσφατο αγώνα της με τη Νίκη Βόλου για τον τελικό Κυπέλλου της τοπικής Ε.Π.Σ. Μαγνησίας, η ΝΠΣ έχασε από την ομάδα της Νίκης με 3 - 2. Η Ν.Π.Σ. Βόλου είναι πρώτη στον βαθμολογικό πίνακα του ομίλου με 57 βαθμούς ενώ το Βελούχι τελευταίο με… 6 βαθμούς!

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

(25η αγωνιστική) Σάββατο Μαρτίου 24 Μαρτίου, 15:00

● Νίκη Βόλου – Διγενής Νεοχωρίου

● Οπούντιος Μαρτίνου – ΑΟ Σελλάνων

● Αχιλλέας Φαρσάλων – Ρήγας Φεραίος

● ΓΣ Αλμυρού – Αμβρυσσέας  Διστόμου

● ΑΟ Θήβα – Αστέρας Ιτέας

● ΑΠΟΚ Βελούχι – ΝΠΣ Βόλος

Ρεπό: Ολυμπιακός Βόλου

bathmologia apok_4o_omilos