Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

ev media-logo

  • Ρεκόρ συμμετοχών για την ΑΛΑΚ στον αγώνα Drift του Λουτρακίου

  • Το Σάββατο (24/10) η νέα πεζοπορία του ΕΟΣ Καρπενησίου

  • Πεζοπορία και ποδηλασία με σύμμαχο τον καιρό, για τον Πεζοπορικό Σύλλογο Καρπενησίου

  • Κύπελλο Ελλάδας: Ταξίδι στην Άρτα για την Ποταμιά

  • Ιδανικός τόπος το Καρπενήσι για τρέξιμο βουνού. Η ευρυτανικής καταγωγής αθλήτρια Ζωή Σταμούλη στα Ε.Ν. (ΦΩΤΟ)

  • (ΦΩΤΟ) Πρωταγωνιστές και στη Χίο οι οδηγοί της ΑΛΑΚ - Θέσεις στο βάθρο, πρωτιά για Ράπτη

Εύκολη επικράτηση των Αγράφων επί του Κερασόβου με 6-0

agrafa-kerasovo 6-0

Και έξι… δεκαπέντε!!

Μετά τα εννιά τέρματα στο ματς του πρώτου γύρου, τα Άγραφα διέσυραν εκ νέου το Κεράσοβο, αυτή τη φορά με 6-0. Το παιχνίδι διεξήχθη την Κυριακή 22 Ιανουαρίου στο Εθνικό στάδιο Καρπενησίου (15.00) για την 14η αγωνιστική της Α΄ ΕΠΣΝΕ.

Συνθέσεις ομάδων
Άγραφα (Αντωνίου Δ.): Καλύβας Γ., Θεοχάρης (59΄ Ράπτης), Σιταράς (66΄ Γιαννιώτης), Καλύβας Τ., Μπισμπίκης, Γαλανός, Μάρκης, Αθανασόπουλος (74΄ Σαλαμάρας), Κωστούλας, Γεωργιάδης, Καλύβας Κ.
Κεράσοβο (Βλάχος Π.): Τρίκκας Ν., Ζιάκας, Αρκουμάνης, Λάππας (Κ.-Ε.) Ι., Ιωάννου, Βλάχος Π., Μαντέκας (75΄ Ράπτης), Λάππας (Κ.-Β.) Ι., (52΄ Μπουμπουρής), Σεντής, Λάππας Γ., Διώτης (46΄ Φούκας Λ.).
*Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Δροσίνης Γιώργος, με βοηθούς τους Γαλάνη Ηλία και Νικολάου Κώστα (ΕΠΣ Ευρυτανίας).
 
* Παρά το καλό ξεκίνημα που έκανε το Κεράσοβο το αυτογκόλ, που έδωσε προβάδισμα στα Άγραφα, έριξε κατακόρυφα την ψυχολογία της ομάδας. Στην συνέχεια οι γηπεδούχοι πήραν απόλυτα τον έλεγχο του αγώνα και έκλεισαν το ημίχρονο στο 4-0. Στην επανάληψη και μετά το 6-0 που διαμορφώθηκε μόλις στο 55΄, ο ρυθμός έπεσε, όμως ευκαιρίες έχασαν και οι δυο ομάδες με τις περισσότερες να ανήκουν στους γηπεδούχους.
1ο ημίχρονο: Στο 13΄, ο Βλάχος Π. έπιασε δυνατό σουτ 30 μέτρα περίπου έξω από την περιοχή, όμως ο Καλύβας Γ. ήταν σε ετοιμότητα και δύσκολη επέμβαση έδιωξε σε κόρνερ. Στο 19΄, σε σέντρα του Λάππα από αριστερά ο Βλάχος Π. με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα λίγο δίπλα από το δεξί δοκάρι. Στο 24΄, σε παράλληλη σέντρα του Θεοχάρη από τα δεξιά, ο Λάππας (Κ.-Ε.) Ι. στην προσπάθεια του να απομακρύνει τη μπάλα συγκρούστηκε με τον Τρίκκα που επιχείρησε έξοδο και σημείωσε αυτογκόλ (1-0)!! 
Στο 33΄, ο Γεωργιάδης έβγαλε ωραία κάθετη πάσα για τον Καλύβα Κ. στην πλάτη της άμυνας και αυτός με ωραίο πλασέ έκανε το 2-0. Στο 42΄, ο Καλύβα Κ. αφού δέχτηκε την πάσα από τον Γεωργιάδη με ωραία προσωπική ενέργεια έκανε το 3-0. Στην εκπνοή του ημιχρόνου, η εκτέλεση φάουλ του Γεωργιάδη βρήκε στο τείχος και στρώθηκε στον Μπισμπίκη, ο οποίος από κοντά δεν είχε πρόβλημα να κάνει το 4-0.
2ο ημίχρονο: Στο 53΄, ο Γεωργιάδης έβγαλε με το εξωτερικό τον Γαλανό σε θέση βολής και αυτός με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 5-0, ενώ το τελικό 6-0 έκανε ο ίδιος αμέσως μετά περνώντας και τον αντίπαλο κίπερ, ύστερα από νέα πάσα του Γεωργιάδη. Στο 59΄, ο Βλάχος Π. σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι σε σέντρα του Αρκουμάνη από τα αριστερά. 
Στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε και κατά συνέπεια και οι φάσεις στις δύο εστίες. Δύσκολη απόκρουση έκανε ο Τρίκκας στο σουτ του Καλύβα Κ. στο 75΄, ενώ σε κόρνερ έδιωξε το σουτ του Μάρκη στο 85΄, ύστερα από όμορφη ενέργεια και το 1-2 που «έπαιξε» ο ταχύτατος εξτρέμ με τον Καλύβα Κ.. 
Ενδιάμεσα ο Σεντής πίεσε και πήρε τη μπάλα από την αντίπαλη άμυνα, όμως το σουτ που επιχείρησε μπλόκαρε με δύο προσπάθειες ο Καλύβας Γ.,  ενώ σωστή αντίδραση είχε προς το τέλος και ο Τρίκκας σε σουτ του Γαλανού από μέση απόσταση.
 
AGRAFA-KERASOVO-6-0
 
Το φιλμ του αγώνα
* Γκολ: (24΄ αυτογ.) Λάππας (Κ.-Ε.) Ι., (33΄) 2-0 Καλύβας Κ., (42΄) 3-0 Καλύβας Κ., (45΄) 4-0 Μπισμπίκης, (53΄) 5-0 Γαλανός, (55΄) 6-0 Γαλανός. * Δοκάρι: (59΄) Βλάχος Π. * Διακριθέντες Αγράφων: Καλύβας Κ., Γεωργιάδης, Μπισμπίκης,  Αθανασόπουλος. * Διασωθέντες Κερασόβου: Βλάχος Π., Αρκουμάνης.
 
Στο… παρασκήνιο
* Χρόνο συμμετοχής σε αρκετά νεαρά παιδιά έδωσαν οι τεχνικοί των δύο ομάδων, αποδεικνύοντας ότι στηρίζουν το μέλλον του ποδοσφαίρου στο Νομό. Ντεμπούτο έκαναν οι Γιαννιώτης και Μαντέκας.
* Και πάλι σε ρόλο αμυντικού χαφ αγωνίστηκε ο νεαρός Λάππας Γ., ενώ επανεμφανίστηκε μετά από καιρό ο Λάππας (Κ.-Β.) Ι.
 * Δε βρήκε αυτή τη φορά δίχτυα ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος, Τάσος Κωστούλας, ενώ αντίθετα λογαριαμό άνοιξε ο νεοαποκτηθείς Πάνος Γαλανός.
* Το θετικό στοιχείο που κρατάει ο προπονητής των φιλοξενούμενων είναι πως η ομάδα συμπλήρωσε για δεύτερη φορά 18αδα, μετά το ματς με τον Απεραντιακό στο ματς του πρώτου γύρου και μάλιστα στο ίδιο γήπεδο!!

AGRAFA-KERASOVO