Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

ev media-logo

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ - Αμετάβλητη η κορυφή

apok1

Η 9η αγωνιστική στον 4ο Όμιλο του Περιφερειακού Πρωταθλήματος, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 15 Ιανουαρίου. Συνεχίζει να κερδίσει και να παραμένει στην κορυφή ο Αμπελωνιακός, που καταδιώκεται από τις ΠΟΕ και ΑΟΚ. Σημειώθηκαν 20 τέρματα, υποδείχθηκαν δύο κόκκινες κάρτες, ενώ οχτώ φορές (!!) η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι.

Π.Ο. Ελασσόνας - Αγρότης Λιανοκλαδίου 2 - 1
Σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή διατηρήθηκε ο ΠΟΕ μετά τη νίκη με 2-1 απέναντι στο Λιανοκλάδι. Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Χάνος που πέτυχε και τα δύο τέρματα των νικητών (3΄, 85΄ φάουλ). Προσωρινά (60΄) είχε ισοφαρίσει για τον Αγρότη ο Σπυριδάκης.
* Με 10 παίχτες αγωνιζόταν από το 50ο λεπτό ο Αγρότης, λόγω αποβολής του Καββαδία.
* Τρία γκολ έχει πετύχει ο Σπυριδάκης και είναι όλα με το κεφάλι.
* Το ντεμπούτο του έκανε ο Μαϊδανόζογλου του Λιανοκλαδίου.
* Παράπονα από τη διαιτησία των Πανυτσίδη-Τζιουβάρα-Ιωαννίδη έχει το Λιανοκλάδι. Θεωρεί αυστηρή τη δεύτερη κίτρινη του Καββαδία που οδήγησε στην αποβολή του, έγκυρα τα δύο γκολ που ακύρωσε ο α΄ βοηθός και ανύπαρκτο το φάουλ με το οποίο έγινε το 2-1. Για αλλοίωση σκορ κάνει λόγο ο Αγρότης, γεγονός που θα το κοινοποιήσει και εγγράφως στην ΕΠΟ. Πάντως όταν είχε ευνοηθεί κατάφορα με τον ΑΠΟΚ, κανείς δε μίλησε…!!
Π.Ο.Ε. (Αλεξανδρής Αλ.): Μπαϊμάκης, Αποστολόπουλος, Παγκαρλιώτας, Μακρής, Αποστόλου, Σκλάβος, Φλίγκος (66΄ Χατζηβαλσάμης), Χάμος, Αλεξανδρής, Καραΐσκος (90΄ Ρόππας), Αριανούτσος (66΄ Μουρατίδης).
Αγρότης (Ζαχαρόπουλος Μ.): Τσάμης, Σαγάνης (46΄ Νάσιος, 76΄ Μαϊδανόζογλου), Καββαδίας, Σπυριδάκης, Μαδούρας, Στυλιανός, Τατσιόπουλος, Γκούρλιας, Σκαρλάτος, Ντεμίρης, Ζήσιμος (46΄ Παπαγεωργίου).

Αλμυρός - Αμπελωνιακός 0 - 1
Επαγγελματική νίκη με 1-0 με την οποία διατηρήθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας πέτυχε ο Αμπελωνιακός απέναντι στον Αλμυρό. Ανύπαρκτος στο πρώτο μέρος ο Αλμυρός, έγινε πιο απειλητικός στην επανάληψη με την είσοδο του Κοντοβά στο γήπεδο. Το μοναδικό τέρμα  πέτυχε ο Φτίκας στο 23ο λεπτό.
* Στο δοκάρι βρήκε η απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Χατζηλιόντα στο 42΄,(γεγονός που παρέσυρε στιγμιαία τους οπαδούς των φιλοξενούμενων που φώναξαν γκολ!), αλλά και ο Κακαβίτσης στο 85ο λεπτό με διαγώνιο σουτ από τα αριστερά.
* Στο 74΄ ακυρώθηκε γκολ του Φτίκα ως οφσάιντ μετά από υπόδειξη του β΄ βοηθού.
* Ο Σταματίου διαδέχτηκε τον Σταμουλάκη στον πάγκο του Αλμυρού, κάνοντας κακή αρχή.
Αλμυρός (Σταματίου Κ.): Χαλάτσης, Καράτσαλος, Δημητριάδης (73΄ Τσόγκας), Πλαβός (65΄ Χάνος), Ελευθερίου, Τσάτσος, Παναγιώτου Ι., Τσίπη, Γιαννόπουλος (46΄ Κοντοβάς), Βούλγαρης, Κατσιώτης.
Αμπελωνιακός (Παραφέστας Τ.): Κατσίβελος, Αλεξανδρής (63΄ Κυριάκος), Γκόλτσος, Δαλακώνης, Κακαβίτσης, Φτίκας (89΄ Συκιώτης), Μπίκος, Ρόκα, Τζιαρτζιάνης, Φλέγγας, Χατζηλιόντας (78΄ Μπουρουτζίκας).

Α.Ο. Καρδίτσας - Ταυρωπός 1 - 0
Το γκολ του Πάτρα στο 18΄ ήταν αρκετό για τον ΑΟΚ, ώστε να πάρει τη νίκη με αντίπαλο τον Ταυρωπό.
* Τρία δοκάρια είχε ο ΑΟΚ: στο 28΄ με τον Ταχτιντή και ένα διπλό με τους Παππά και Τσάκο τρία λεπτά μετά.
* Με δέκα παίχτες αγωνιζόταν από το 70ο λεπτό ο Ταυρωπός, λόγω αποβολής του Καβαλάρη.
Α.Ο. Κ. (Γκουτζίδης Αν.): Τρούκης, Γκόλιας, Ζαραμπούκας, Κρανιώτης, Μεσιακάρης (82΄ Κόκκινος), Παππάς, Πάτρας, Ταχτιντής( 68΄ Τσιρογιάννης), Τζίλος, Τσιάκος (68΄ Καλουδιώτης).
Ταυρωπός (Καλογεράκης Λάμπρ.): Αμίλης, Δανιήλ, Ζάρρας Χαρ. (89΄ Κουτσιούμπας), Ζάρρας Χρ., Καβαλάρης, Κουτσοβέλης, Κωνσταντινίδης, Ντόβας, Παπαδημητρίου(82΄ Κυριακίδης), Παπακώστας, Σάββας.

Πυργετός - Μουζάκι 3 - 2
Παραλίγο να πληρώσει την υπεροψία του ο Πυργετός και να χάσει ένα παιχνίδι που έμοιαζε δικό του. Αν και προηγήθηκε με 2-0, τελικά πήρε το τρίποντο (3-2) στο 90ο λεπτό. Το 1-0 έκανε ο Τσατσαλίδης (17΄), το 2-0 ο Μάγγος (21΄), ενώ το ματς έφερε στα ίσια ο Τζάνης (70΄, 88΄). Τελικά η λύτρωση για τους γηπεδούχους ήρθε στο 90΄+1 με τον Κουρδή!!
Πυργετός (Θεοδώρου Θ.): Μπαταβάνης, Μαντζαφούλης, Γιαννακόπουλος, Κολοβός, Καρλιάμπας, Κουρδής, Τσατσαλίδης (72΄ Γρηγορίου), Γκαμπέτας (23΄ λ.τρ. Τσαλέμης, 46΄ λ.τρ. Ελευθεριάδης), Μπαρούτας, Μάγγος, Κωστούλας.
Μουζάκι (Ταμπάκος Π.): Ζήσης, Σίμος, Κλαπανάρας (64΄ Μιαρίτης), Μουρκάκης, Ρόμπος, Κατσαρός (69΄ Πατούκας), Γρατσάνης, Καραμήτσος, Τζάνης, Φλιούκας, Ευθυμίου (85΄ Παπαντώνης).

Καμένα Βούρλα - Πύρασος Νέας Αγχιάλου 2 - 5
Στο καλύτερο του παιχνίδι μέχρι στιγμής, ο Πύρασος πέρασε σα σίφουνας από τα Καμένα Βούρλα, καθώς διέσυρε την τοπική ομάδα με 5-2!! Οι Διαμάντης με χατ - τρικ (6΄, 21΄, 75΄) και Τσάγγαρης με δυο γκολ (24΄, 73΄) ήταν σκόρερ των νικητών, ενώ για την ομάδα της Φθιώτιδας είχε ισοφαρίσει προσωρινά ο Τόλιας (7΄), ενώ ο Αντωνιάδης απλά διαμόρφωσε το τελικό 2-5 (84΄).
* Την πρώτη συμμετοχή έκανε ο Μπαρούτας και το πρώτο του γκολ σημείωσε ο Κουρδής.
* Εννιά γκολ έχει δεχτεί η ομάδα των Καμένων Βούρλων με τον Μπατζελή στον πάγκο, ενώ τη χαρά της νίκης γεύτηκε για πρώτη φορά ο Χατζηκυριακίδης των φιλοξενούμενων.
Καμένα Βούρλα (Μπατζελής Τ.): Λιόλιος, Γουργιώτης (46΄ Παπαευθυμίου), Θεοδοσόπουλος, Κυριλής, Τόλιας, Καλύβας, Τσάρας Ν. (74΄ Τσάρας Δ.), Λέσσης, Αντωνιάδης, Βαργιανίτης, Θανασιάς (70΄ Ασπιώτης).
Πύρασος (Χατζηκυριακίδης Ν.): Κουτσιρίμπας, Κοντοβάς (79΄ Αναστασίου), Μπούτλας (83΄ Ασλάνογλου), Γκάγκας Λ., Μπασδάνης, Σπύρου, Τσάγγαρης, Γκάγκας Σ., Τανάγιας (72΄ Κίτσος), Ράπτης, Διαμάντης.

* Σκορερ Περιφερειακού *

* 7 τέρματα: Κακαβίτσης (Αμπελωνιακός), Μπουντούρης  και Αθανασιάδης (Αναγέννηση Καρδίτσας).
* 6 τέρματα: Χατζηβαλσάμης (Π.Ο. Ελασσόνας).