Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

ev media-logo

"...γάμος με το ζόρι δεν γίνεται". Ο Παναγιώτης Βλάχος, για την αποχώρησή του από το Ποτάμι και την παραμονή του στο ΚΙΝ.ΑΛ.

Με αιχμές κατά του Σταύρου Θεοδωράκη ότι "λοξοκοιτάει δεξιά και αριστερά", διαχώρισε τη θέση του και αποχώρησε από το Ποτάμι, του οποίου υπήρξε κεντρικό στέλεχος και υποψήφιος βουλευτής επικρατείας το Σεπτέμβριο του 2015, ο Καρπενησιώτης πολιτικός, ιδρυτής και επικεφαλής της προοδευτικής πολιτικής κίνησης "Μπροστά", κ. Παναγιώτης Βλάχος*.vlaxos-panagiotis-mprosta1

"Δεν έχω σκοπό να επικυρώσω σήμερα με την ψήφο μου την πολιτική επιβίωση κάποιων, στην πλάτη ενός μικρού και δορυφορικού Ποταμιού, χωρίς ρόλο και ισχύ", έλεγε στην ομιλία του, την Κυριακή 1 Ιουλίου 2018 στη συνεδρίαση του Ποταμιού όπου ελήφθη, με συντριπτική πλειοψηφία, η απόφαση μετά από πρόταση του Σταύρου Θεοδωράκη, να αποχωρήσει το Ποτάμι από το “Κίνημα Αλλαγής”.

Ο Ευρυτάνας πολιτικός, ξεκαθάρισε τη θέση του ενώ, με αποκλειστική του συνέντευξη στα «Ευρυτανικά Νέα» (στο φύλλο της Τετάρτης 4/7/18), δηλώνει ότι παραμένει στο ΚΙΝ.ΑΛ. καθώς στόχος του ήταν και είναι η διεύρυνση της κεντροαριστεράς στην Ελλάδα. "Θα συνεχίσω λοιπόν μαζί με άλλα στελέχη του Ποταμιού τον αγώνα μέσα στο Κίνημα Αλλαγής. Αυτό είναι το σπίτι μας και πρέπει να το υπερασπιστούμε", τονίζει.

Ο κ. Βλάχος ήταν εκείνος, λόγω των πολιτικών σχέσεών του στην Ευρυτανία, που ανέλαβε τη συσπείρωση των κεντρώων δυνάμεων στο ΚΙΝ.ΑΛ. στον νομό, εκπροσωπώντας το Ποτάμι. Μέχρι και πρόσφατα πραγματοποίησε επισκέψεις και ομιλίες στην Ευρυτανία κατά τη διάρκεια της εκλογής του νέου προέδρου στην Κεντροαριστερά.

Η αποχώρηση του Παναγιώτη Βλάχου από το Ποτάμι ενισχύει επιπλέον το ΚΙΝ.ΑΛ. στην Ευρυτανία, καθώς το Ποτάμι ειδικά τα τελευταία χρόνια, σχεδόν είχε εξαφανιστεί από την  Ευρυτανία. Αυτό πιστοποιήθηκε και από την εκδήλωση για την προεδρία που έγινε στο Καρπενήσι και τον εύλογο τίτλο των «Ευρυτανικών Νέων» για τη συμμετοχή στη συγκέντρωση: "ΠΑΣΟΚ και ολίγον… Ποτάμι".

*Ο Παναγιώτης Βλάχος είναι μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας του Κινήματος Αλλαγής, Γραμματέας Νέας και Νεανικής Επιχειρηματικότητας.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΒΛΑΧΟΥ ΣΤΑ «ΕΥΡΥΤΑΝΙΚΑ ΝΕΑ» ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ