Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

ev media-logo

Δήμαρχος στην Αθήνα ο Κώστας Μπακογιάννης. Σκέφτεται σοβαρά την υποψηφιότητά του - Αναμένονται ανακοινώσεις

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας στοχεύει στο επόμενο πολιτικό του βήμα, που είναι αυτό του Δήμου της Αθήνας. «Παραμένω στη  αυτοδιοίκηση», ήταν η απάντησή του σε όσους τον ρωτούσαν, και φαίνεται ότι επιβεβαιώνει όσα δήλωνε. Σύμφωνα με πληροφορίες των Ευρυτανικών Νέων, υπάρχει ήδη ειλημμένη απόφαση του Κώστα Μπακογιάννη να είναι υποψήφιος για τον «μεγάλο δήμο» τη Ελλάδας, τον Δήμο Αθηναίων.bakoathens1

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες των Ευρυτανικών Νέων, ο Περιφερειάρχης έχει ήδη ενημερώσει τους συνεργάτες του για την απόφασή του, ενώ είναι πιθανό να προβεί σε ανακοινώσεις κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του προσεχούς Περιφερειακού Συμβουλίου, τη Δευτέρα 23 Ιουλίου 2018, στη Αμφίκλεια -εάν αυτό δεν γίνει νωρίτερα με δημόσια δήλωσή του.

Πάντως, ο Κ. Μπακογιάννης, σε πρόσφατες δηλώσεις του, δεν επιβεβαίωσε αλλά ούτε και… διέψευσε την υποψηφιότητά του για τον δήμο της Αθήνας.

«Εδώ είμαστε, τη δουλειά μας κάνουμε και θα συνεχίσουμε να την κάνουμε μέχρι τέλους. Καλά όλα αυτά, αλλά οι πολίτες μας έχουν εμπιστευθεί και θα τιμήσω την εμπιστοσύνη τους». Όταν ρωτήθηκε για την πρόκληση του μεγαλύτερου δήμου της χώρας, απάντησε λακωνικά: «Κάθε πράγμα στον καιρό του...».

Φαίνεται, πάντως, ότι ο καιρός έφτασε...