Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

ev media-logo

Πρώτη φορά σε ζωντανή μετάδοση συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αγράφων - Τα 21 σημερινά θέματα

Απευθείας μέσω ίντερνετ θα μεταδίδονται πλέον οι συνεδριάσεις του Δ.Σ Αγράφων, αρχής γενομένης από τη σημερινή (25/7), που περιλαμβάνει 21 θέματα προς συζήτηση και λήψη αποφάσεων.dimotiko-simb-agrafa-cam

Σημερινή εικόνα από την κάμερα στην αίθουσα συνεδριάσεων ΔΣ Αγράφων

Με είκοσι ένα (21) θέματα συνεδριάζει σήμερα, Τετάρτη 25 Ιουλίου 2018, το Δημοτικό Συμβούλιο Αγράφων. Το νέο στοιχείο έγκειται, ωστόσο, στο ότι η σημερινή θα είναι η παρθενική συνεδρίαση που θα διεξαχθεί σε απευθείας μετάδοση, καθώς στην αίθουσα στο Κερασοχώρι εγκαταστάθηκε κάμερα.

Η συνεδρίαση θα ξεκινήσει στις 15.30 το μεσημέρι και μπορείτε να την παρακολουθήσετε μέσω του συνδέσμου: https://agrafatv.click2stream.com/.

Η προμήθεια και εγκατάσταση του απαραίτητου εξοπλισμού κόστισε 1.240 ευρώ (1000+ΦΠΑ 24%) και την υπηρεσία ανέλαβε ο Μπάρκας Θεόδωρος.

Τα θέματα

Η συνεδρίαση θα ξεκινήσει με την έγκριση των πρακτικών της 8ης τακτικής συνεδρίασης του Δ/Σ, ενώ θα συνεχιστεί με τη συζήτηση τεχνικών θεμάτων.

Έπειτα θα γίνει καθορισμός θέσεων άσκησης υπαίθριου εμπορίου, τροποποίηση της αρίθμ.60/2017 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Αγράφων, ως προς τον ορισμό υπευθύνου εκπροσώπου του Δήμου Αγράφων, έγκριση του απολογισμού της Ενιαίας Σχολικής Επιτροπής Σχολικών Μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του οικ. έτους 2017, αποδοχή Β’ κατανομής 2018 από τους ΚΑΠ για την κάλυψη λειτουργικών δαπανών των σχολείων, έγκριση πρωτοκόλλων οριστικής παραλαβής παρεχόμενων υπηρεσιών, έγκριση 8ης αναμόρφωσης προϋπολογισμού και τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος έτους 2018, έγκριση επέκτασης Δημοτικού Φωτισμού κατά πέντε στύλους στον οικισμό Κρέντης, έγκριση προγράμματος πολιτιστικών εκδηλώσεων Αυγούστου 2018, έγκριση δαπανών και διάθεση πίστωσης για τις πολιτιστικές εκδηλώσεις Αυγούστου και προγραμματική σύμβαση για το αποφρακτικό μηχάνημα MERCEDES - BENZ 1426 LS με τον δήμο Καρπενησίου.