Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

ev media-logo

Αυγουστιάτικα δρώμενα για μικρούς και μεγάλους, από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μυρίκης (πρόγραμμα)

Όπως κάθε χρόνο έτσι και εφέτος ο Σύλλογος Μυρίκης έχει προγραμματίσει ποικίλες και ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις για τον Αύγουστο, που θα πραγματοποιηθούν στην έδρα του συλλόγου, στη Μυρίκη. 

myriki-agonas laspi

 

Στις 13 Αυγούστου, ημέρα Δευτέρα και ώρα 9.00 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί η αθλητική διοργάνωση με την ονομασία «4ος Αγώνας του Βουνού», μήκους 7,4 χιλ., με αφετηρία τον Προφήτη Ηλία Μυρίκης και τερματισμό το εξωκλήσι της Αγίας Παρασκευής στον Άγιο Νικόλαο. Το βράδυ της ίδιας ημέρας και ώρα 20.30 ο σύλλογος θα προσφέρει καφέ ή ποτό στη νεολαία του χωριού σε καφετέρια πλησίον του χωριού.

Στις 16 Αυγούστου, ημέρα Πέμπτη και ώρα 18.30, στον χώρο του σχολείου Μυρίκης θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με την ονομασία «Ο θαυμαστός κόσμος των παιδιών», όπου παιδιά όλων των ηλικιών θα επιδοθούν σε εικαστικές δραστηριότητες με υλικά προσφορά από το σύλλογό, υπό την καθοδήγηση της παιδαγωγού κας Ερασμίας Δανιήλ. Στη συνέχεια θα προβληθεί η ταινία «Το θαύμα» με θέμα τον σχολικό εκφοβισμό.

Στις 18 Αυγούστου, ημέρα Σάββατο και ώρα 20.30, στο ανοικτό πέτρινο θέατρο του Σχολείου Μυρίκης θα πραγματοποιηθεί η κεντρική εκδήλωση του Συλλόγου: θα είναι ένα αφιέρωμα στην Παναγία, με όποια ονόματα αναφέρεται ανά την Ελλάδα και με παράλληλη προβολή φωτογραφιών και βίντεο. Θα προσφερθεί παραδοσιακό έδεσμα. Η βραδιά θα κλείσει με χορό υπό τούς ήχους δημοτικής παραδοσιακής ορχήστρας, η οποία θα διατεθεί από τον δήμο Καρπενησίου στο πλαίσιο των Γιορτών Δάσους.

Στις 19 Αυγούστου, ημέρα Κυριακή και ώρα 11.00 το πρωί, στο Σχολείο Μυρίκης θα πραγματοποιηθεί Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση και Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου, Εξελεγκτικής Επιτροπής και Αντιπροσώπων για την διετία 2018-2020.

(ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ)