Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

ev media-logo

Δηλητηριώδης οχιά σε τσάντα μαθήτριας της 3ης τάξης του Δημοτικού Σχολείου Βαλαώρας

Αντιμέτωπη με μία οχιά ήρθε σήμερα το πρωί, Πέμπτη 10 Μαΐου 2012, μία μαθήτρια της Γ΄ τάξης του Δημοτικού Σχολείου άνω Βαλαώρας, την οποία κουβαλούσε από το προηγούμενο βράδυ μέσα στη σχολική της τσάντα χωρίς να το γνωρίζει.

oxia111111

Η μαθήτρια, βγάζοντας στην αίθουσα διδιασκαλίας τα βιβλία και τα τετράδιά της από την σχολική τσάντα, παρατήρησε πως κάτι κουνιόταν μέσα σε αυτή και συνειδητοποίησε ότι εκεί βρισκόταν μία οχιά, μεγάλου μεγέθους. {div float:right}{module Google (Τετράγωνο 300χ250 κειμενο)}{/div}

Το δηλητηριώδες φίδι βρισκόταν κουλουριασμένο κάτω από την κασετίνα με τις ξυλομπογιές και τους μαρκαδόρους της μικρής μαθήτριας και ευτυχώς δεν την τσίμπησε.

Σαστισμένοι οι συμμαθητές και οι δάσκαλοι του κοριτσιού, κατάφεραν και σκότωσαν το φίδι.

Εικάζεται ότι η οχιά «τρύπωσε» μέσα στο σπίτι το προηγούμενο βράδυ και φώλιασε μέσα στη σχολική τσάντα που ήταν ακουμπισμένη κάτω από το κρεβάτι της μαθήτριας.

Σχεδόν για μία ημέρα, η ανήλικη μαθήτρια μετέφερε μέσα στη σχολική της τσάντα το δηλητηριώδες φίδι και είναι άξιον απορίας πώς γλίτωσε η μικρή από το επώδυνο και άκρως επικίνδυνο τσίμπημα της οχιάς.