Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

ev media-logo

Ο τ. πρόεδρος της ΝΟΔΕ Φθιώτιδας, Στέλιος Κανέλλος, αναλαμβάνει Τομεάρχης Οργανωτικού στην Ευρυτανία

Ο Στέλιος Κανέλλος, πρόεδρος επί 5 συναπτά έτη στη ΝΟΔΕ Φθιώτιδας μέχρι τον Μάιο του 2018, όταν και ο ίδιος αποσύρθηκε,  δηλώνοντας ότι δεν θα είναι εκ νέου υποψήφιος για τις εσωκομματικές εκλογές, αναλαμβάνει Τομεάρχης Οργανωτικού της Νέας Δημοκρατίας,  στην Ευρυτανία.kanellos-node11

Αναρτώντας μια φωτογραφία του Παύλου Μπακογιάννη στην προσωπική του σελίδα στα μέσα κοινωνικής  δικτύωσης, ανακοίνωσε ο ίδιος την τοποθέτησή του σε μια θέση - 'κλειδί' για τις επόμενες αυτοδιοικητικές και βουλευτικές εκλογές του 2019.

Ο ίδιος αποδεχόμενος “... με ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση”, όπως τόνισε  στο μήνυμά του τη θέση έγραψε: “Μετά από απόφαση του Γραμματέα Οργανωτικού της Νέας Δημοκρατίας, Στέλιου Κονταδάκη αναλαμβάνω Τομεάρχης Οργανωτικής παράταξης στον αγαπημένο Νομό Ευρυτανίας. Καθήκοντα που αποδέχομαι με ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση. Με διάθεση συνεχούς προσφοράς στην παράταξη και τον τόπο. Σε ένα Νομό με έντονους συμβολισμούς και πλούσια ιστορία. Με δημιουργικό παρόν, με αναγκαίο μέλλον. Ευχαριστώ τον Πρόεδρο Κυριάκο Μητσοτάκη, τον Γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής, τον Γραμματέα Οργανωτικού και όλα τα στελέχη για την εμπιστοσύνη τους. Υπόσχομαι να τη δικαιώσω. Για όλους μας. Και επιπλέον για ένα χαμόγελο που δεν έσβησε ποτέ. Για ένα χαμόγελο που μόνο ενώνει. Που εμπνέει και οδηγεί. Για τον Παύλο.”.