Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

ev media-logo

[ΦΩΤΟ] Ανέβηκαν στη Χελιδόνα. Πεζοπορία ως τα 1.975μ για τα μέλη του ΠΦΣΚ και ενός λεπτού σιγής για τον Στέφανο Κουζώφ

Επέστρεψαν στη δράση τα μέλη και οι φίλοι του Πεζοπορικού Φυσιοδιφικού Συλλόγου Καρπενησίου, που την περασμένη Κυριακή (4/11) πραγματοποίησαν ανάβαση στη Χελιδόνα και την ψηλότερη κορυφή της, στα 1.975 μέτρα.1

Συνολικά περισσότεροι από 25 άνθρωποι, όλων των ηλικιών, με σύμμαχο τον καιρό ξεκίνησαν να πεζοπορούν σε μονοπάτι λίγο πάνω από το Π. Μικρό Χωριό και ύστερα από περίπου δύο ώρες ατένιζαν την εξαιρετική θέα από την κορυφή -το Βελούχι, το Καρπενήσι, τμήμα της Λίμνης Κρεμαστών, τις βουνοκορφές των Αγράφων, της Δυτικής Ελλάδας κ.α. Μαζί με την επιστροφή, περπάτησαν περί τα 9 χιλιόμετρα.

Οι πεζοπόροι δεν ξέχασαν τον Στέφανο Κουζώφ, έναν άνθρωπο ήταν κοντά στον σύλλογο, αγαπούσε τη φύση, τα βουνά, την Ευρυτανία, έφυγε όμως άδοξα από τη ζωή πριν μερικές ημέρες.

«Η πεζοπορία της Κυριακής ήταν ιδιαίτερη γι’ αυτούς που είναι πιο κοντά στον σύλλογο μας καθώς ξέραμε ότι δεν θα μας συντρόφευε ο καλός μας φίλος Στέφανος. Στη δυτική κορυφή της Χελιδόνας λοιπόν κρατήσαμε ενός λεπτού σιγή για αυτόν τον πάντα καλοσυνάτο και ανιδιοτελή συνάνθρωπό μας. Σε κάθε κορυφή η σκέψη μας θα είναι μαζί σου», ανέφεραν σχετικά στα κοινωνικά δίκτυα οι άνθρωποι του ΠΦΣΚ.

11

2

3

4

12

5

6

7


8

9

10

15

14

13