Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

ev media-logo

Αλληλεγγύη από την Αστυνομία. Τρόφιμα και είδη ένδυσης στο Φιλόπτωχο Ταμείο του Ι.Ν Ευρυτάνων Αγίων

Οι Διευθύνσεις Αστυνομίας Ευρυτανίας, Βοιωτίας, Ευβοίας, Φθιώτιδας και Φωκίδας προσέφεραν τρόφιμα, είδη ένδυσης και άλλα αγαθά που συγκέντρωσαν οι αστυνομικοί των υπηρεσιών τους «…από το υστέρημά τους, ως μία συμβολική χειρονομία αλληλεγγύης, συμπαράστασης και αγάπης προς τους συνανθρώπους μας, οι οποίοι μας έχουν ανάγκη», αναφέρει σχετική ανακοίνωση. Τα αγαθά προσφέρθηκαν σε φιλανθρωπικά ιδρύματα, συλλόγους και φορείς των εκάστοτε νομών.astinomia-trofima-evritanes-agioi-0

Σε τοπικό επίπεδο, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ευρυτανίας, Αστυνομικός Υποδιευθυντής Ιωάννης Νικοπολίδης, προσέφερε τρόφιμα και είδη ένδυσης που συγκέντρωσε το προσωπικό της Δ/νσης Αστυνομίας Ευρυτανίας, για τη ενίσχυση του Φιλόπτωχου Ταμείου του Ιερού Ναού Ευρυτάνων Αγίων στο Καρπενήσι.

«Η Ελληνική Αστυνομία, καθ’ όλη την διάρκεια της εορταστικής περιόδου, θα βρίσκεται στο πλευρό των συμπολιτών μας με σκοπό, όπως πάντα, να επιτελέσει την αποστολή της, που δεν είναι άλλη, από την προστασία του κοινωνικού συνόλου, από την διαφύλαξη της σωματικής του ακεραιότητας και της περιουσίας του.

Αυτές οι Άγιες Ημέρες της Γεννήσεως του Θεανθρώπου, αναδεικνύουν πάνω από όλα την ελπίδα, την αγάπη και την αλληλεγγύη για τον συνάνθρωπό μας. Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας, εύχεται σε όλους καλά Χριστούγεννα, ευτυχισμένη και δημιουργική η Νέα Χρονιά, με ατομική και οικογενειακή υγεία και ευτυχία», διαβάζουμε στην ίδια ανακοίνωση.