Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

ev media-logo

Ο Δημοσθένης Χούπας εκλέχθηκε ξανά πρόεδρος στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ευρυτανίας - Η σύνθεση του νέου ΔΣ

Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου, Εξελεγκτικής Επιτροπής και αντιπροσώπου στην ΓΣΕΕ πραγματοποιήθηκαν, την Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018, στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο ν. Ευρυτανίας. Στη θέση του προέδρου είχαμε επανεκλογή του Δημοσθένη Χούπα.xoupas-dimosth-ergatiko-0

 

Η σύνθεση του ΔΣ έχει ως εξής: Πρόεδρος ο Χούπας Δημοσθένης του Κων/νου, Γεν. Γραμματέας ο Φούκας Κων/νος του Αποστόλου, Οργανωτικός Γραμματέας ο Θάλλας Κων/νος του Χρήστου, Α’ αντιπρόεδρος ο Τσιγαρίδας Νικόλαος του Δημητρίου, Β’ αντιπρόεδρος η Κοκκότου Όλγα του Κων/νου, Έφορος ο Χρυσικός Νικόλαος του Παναγιώτη, Ταμίας ο Γαζέτας Παναγιώτης του Κων/νου, Αναπλ. Ταμίας η Κουρκοβέλη Βασιλική του Παναγιώτη, Αναπλ. Γ.Γ. ο Κούρος Νικόλαος του Ιωάννη και αναπληρωματικός ο Γιαννησιώτης Αθανάσιος του Ιωάννη.

Την Εξελεγκτική Επιτροπή απαρτίζουν οι: Οικονόμου Νικόλαος του Παύλου, Ντούσικος Κων/νος του Δημητρίου και Κυρίτσης Δημήτριος του Σπυρίδωνος. Αντιπρόσωπος στη ΓΣΕΕ θα είναι ο Χούπας Δημοσθένης, με αναπληρωματικό τον Τσιγαρίδα Νικόλαο.